KingRider Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) a jakiś punkt zbiorczy? nie wiem czy Was poznam :bigrazz: bo po avatarach to ciężko to widzę a nie wszystkich poznałam na żywo :biggrin:szczerze nie wiem jak bedzie to wygladało,moze tam gdzie najwiecej motocykli?bo na zewnatrz zamarziemy :crossy: Edytowane 16 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 szczerze nie wiem jak bedzie to wygladało,moze tam gdzie najwiecej motocykli?bo na zewnatrz zamarziemy :crossy:ja będe tam gdzie stoisko Renault..a tak poza tym to na pewno jakoś się spotkamy.. będe krzyczał jak kogoś znajomego zobacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To co w samo południe :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 To co w samo południe :icon_question:jop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 mnie niestety chyba nie będzie :) jeden kolega dzis pojechał ale nie raczył nikogo zabrać ze sobą :flesje: a jutro jeśli ktoś się jednak wybierze to może sie zabiorę :flesje: ale jeszcze nic pewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Słabo, kilka firm samochodowych, a z motocyklowych prezentuje kika sprzętów Yamaha. Z Bydgoszczy by tylko zobaczyć targi to szkoda paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ja nie mialam czym,wczoraj laska wymusila mi pierwszenstwo i auto skasowane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Może jutro zajedziemy na Targi. To dobry pretekst do spotkania.:-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a ja dopiero z pracy przyszedlemjak mi sie bedzie chcialo to jutro wpadne pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ja nie mialam czym,wczoraj laska wymusila mi pierwszenstwo i auto skasowane :clap: puchy szkoda, ale jakieś wolne miejsce zawsze się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 jeszcze poprosze o mala podpowiedzbedzie to w Toruniu przy ul. Szosa Bydgoska 3 :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Tak to będzie Szosa Bydgoska 3 -czyli na samym początku od strony Bydgoszczy, szerokości i do zoba Edytowane 18 Listopada 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ok dzieki za podpowiedzwied do zobaczenia w poludniejak sie wczesniej umawialismy zabiore synow wiec wypatrujcie goscia z 3 i 7 latkiem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 No targi szału nie robiły ale przynajmniej był pretekst do spotkania. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 byl byl tylko ja latalem za chlopakami co by sie nie pogubili :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi