KingRider Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) tez sie melduje- było zimno ale fajnie, jak dojechałem do domu to było 3 stopnie powyżej zera :buttrock: tenerka sprawdzona w trasie :buttrock: dobra grupa(szkoda ze taka "liczna"), dobra pizza, dobry wyjazd :icon_mrgreen: temat o CT jest chyba usunięty bo tu w tym temacie mamy sie umawiać(chyba)Moim zdaniem jedno forum do umawiania sie to za mało ....tzn po Toruniu osobno a inne trasy na tym forum,bo wszystko sie pomieszaA moja dzisiaj jeździła po 1-dynce jak burza i wszystko jest ok :crossy: :crossy: Edytowane 21 Października 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 jak leciałem na obwodnicy Swiecia to na jednym pomiarze było 3 stopnie a na drugim 0,9 stopnia, gleba trochę cieplejsza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Witam,pogratulowac morsom ;) zeby nie chuch radioaktywny pewnie tez bym sie wybral..ale wczoraj bylo za dlugo.. pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jak jechaliśmy z Grudziądza to musiało być zimno bo szyba mi parowała i nic nie widziałem a jak uchylałem szybkę to mi twarz zamarzała :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ja tak trochę nie wyjazdowo się wypowiem, ale muszę się pochwalić :icon_razz: Od niedzieli stałam się WŁAŚCICIELKĄ SUZUKI GS 500E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie już będę Wam towarzyszyć w lataniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ja tak trochę nie wyjazdowo się wypowiem, ale muszę się pochwalić :biggrin: Od niedzieli stałam się WŁAŚCICIELKĄ SUZUKI GS 500E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie już będę Wam towarzyszyć w lataniu :DBardzo sie ciesze ze wstapiłaś do grona GS'ów :icon_razz: :buttrock: do nastepnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ja tak trochę nie wyjazdowo się wypowiem, ale muszę się pochwalić :icon_razz: Od niedzieli stałam się WŁAŚCICIELKĄ SUZUKI GS 500E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie już będę Wam towarzyszyć w lataniu :D No to gratulacje. jedna suza więcej :biggrin: Yano :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 A ja tak trochę nie wyjazdowo się wypowiem, ale muszę się pochwalić :biggrin: Od niedzieli stałam się WŁAŚCICIELKĄ SUZUKI GS 500E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crossy: Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie już będę Wam towarzyszyć w lataniu :buttrock:czy to suzuki od tego o kim mysle?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 czy to suzuki od tego o kim mysle?? :biggrin:Zależy o kim myślisz :bigrazz:Jeśli masz na myśli Bartasa to tak :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 MichałK. niedlugo będe miał projekt w Toruniu, czy moglibyśmy zostać znowu przyjaciółmi Twoj Prot :*Wojtasik chciałbyCię lepiej poznać ... a w zasadzie Twoje wnętrze ... Ale mnie serce zabolalo - to znaczy ze nasza przyjazn jest od-do ?Szczerze mowiac to z nieba nam spadles - wlasnie Yanio zaoferowal swoje pomieszczenie na klub motocyklowy w Toruniu i wlasnie potrzeba nam troche gladzi gipsowej i farby - pomozesz ? Cos czuje ze bede zalowal wszystkich weekendow spedzanych we Wrocławiu.. Wszystkim ktorzy nie boja sie zimy i dojechali tak daleko w srodku jesieni gratuluje i zazdroszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Infanati gratki i oby się suza dobrze sprawowała :buttrock: a twardzielom gratulacje za taki wypad :biggrin: zazdroszczę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Zależy o kim myślisz :PJeśli masz na myśli Bartasa to tak :Ptak o nim myslalem :bigrazz: zgadlem :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jesli się moge przydać to służe pomocą do klubu:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jesli się moge przydać to służe pomocą do klubu:bigrazz: Na stronie klubu wszystko jest napisane :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Kto ma czas i ochote dzisiaj pośmigać-wiem ze szybko mi sie przypomiało,ale moze ktos wpadnie na forum,ja szykuje sie za 30 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi