bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) a co to jest "pod żaglami"?? Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Umów się z Mariem to się dowiesz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Kłood Ty naprawdę wierzysz w to że Twoje Ducati dojedzie pod Włocławek ? :biggrin: * przyjedź furą - zrobimy mały lansik kraweżnikowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 fuck i ja też będę ślimaczył*** :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Luki .... do dzisiaj nie zeszły obtarcia z Opon, Ja nie wiem .... Ty masz Kategorie B w ogóle!?!?!? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Luki .... do dzisiaj nie zeszły obtarcia z Opon, Ja nie wiem .... Ty masz Kategorie B w ogóle!?!?!? :biggrin: Ostatni raz jak zaglądałem do prawojazduff widniało A,B,B+E, C, C+E :biggrin: Ale prawda jest taka że średnio sobie radzę za kółkiem :( Do tego u Ciebie nie ma sprzęgła i ciągle mi się pierd*liła lewa noga z prawą ręką (albo odwrotnie) i wyszło jak wyszło ... * ale deszcz pada :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 taa jasne lewa noga z prawą ręką a nie z fiu....em :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ŻÓŁty a dziś coś pijemy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ŻÓŁty a dziś coś pijemy??? Mariuszku - przecież wiesz że ja mam wszyty esperal :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 a ja wczorej mogłe, dziś już nie Jutro pod żagle jade, właśnie Klod na którą sie umawiamy??? Koło 12-13 na miejscu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 a ja wczorej mogłe, dziś już nie Jutro pod żagle jade, właśnie Klod na którą sie umawiamy??? Koło 12-13 na miejscu...? Może być ...... ile mi tam dojazd zajmie? z Godzinke? :biggrin: p.s. Kto mi pożyczy na benzyne? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 No mi pewnie dwie, to do jutra. P S a kto mi pożyczy na benzynkę? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Chlopaki, a gdzie dokladnie te 'zagle'..? Jutro mam wolne, wyskoczylbym gdzies na cegle.. :) Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 http://meteor.turystyka.pl/gosciniec-zagle,skoki-duze.html to chyba ten :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 http://meteor.turystyka.pl/gosciniec-zagle,skoki-duze.html to chyba ten :bigrazz: Łeee, to my tam juz byli.. myslalem, ze jakas nowa miejscowka. Klaudia, naprawde bedziesz czy tylko sciemniasz erotomanie-gawedziarzu..? :icon_mrgreen: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Jarek to dokładnie tam gdziem byli z rok czy dwa temu A Klodzio nową furę nam pokarze :icon_razz: :icon_twisted: :icon_mrgreen: :cool: ....chyba :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi