bartez Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chcesz powiedzieć że Suzuki znowu się zes*ało ? :bigrazz: Dzień dobry :biggrin: jak znowu?? Ty lepiej biegusiem do garażu zobaczyć czy światełka masz :icon_razz: ps dzień dobry :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Chcesz powiedzieć że Suzuki znowu się zes*ało ? :bigrazz: Trzeba się przyzwyczaić ten typ tak ma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Planuje jutro - 26 wybrac sie do F clubu w Toruniu na Panny Marii 11 - od 21 jest impreza i maja byc wystawione najszybsze motocykle swiata - przyznajcie sie kto z Was pozycza swoj sprzet na wystawe ? prawdopodobnie bedzie moja byla kawa ? Najwieksza atrakcja to spotkanie ze mna bo w tym sezonie to egzotyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Planuje jutro - 26 wybrac sie do F clubu w Toruniu na Panny Marii 11 - od 21 jest impreza i maja byc wystawione najszybsze motocykle swiata - przyznajcie sie kto z Was pozycza swoj sprzet na wystawe ? prawdopodobnie bedzie moja byla kawa ? Najwieksza atrakcja to spotkanie ze mna bo w tym sezonie to egzotyka. Nawet nie zauważyłem że wczoraj był 26 VIII :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 uroczyście więc oświadczam, że dziś jest 27 VIII :icon_razz: http://img38.imageshack.us/img38/6822/bonus.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 a ja oświadczam, że boli mnie ręka w prawej nodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 to moze posmigamy na moto o 19-ej na LOTOSIE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 to moze posmigamy na moto o 19-ej na LOTOSIE :biggrin: W 3-y minuty się nie wyrobie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A widzisz, nie masz opon deszczowych, pewnie dlatego. Klod a jak w niedziele by pogoda w miarę była to może kawka "Pod żaglami" :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 A widzisz, nie masz opon deszczowych, pewnie dlatego. Klod a jak w niedziele by pogoda w miarę była to może kawka "Pod żaglami" :icon_question: Hmmm....angielskie blachy, nie mam OC, ale można by było się przejechać :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 obstawe zabierzesz i nie będzie problemu :biggrin: To jak, prognozy na niedzielę w miarę... jutro do potwierdzenia na 100%......no 99% :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Spoko ..... ale obstawy ni ma ..... kto? Z kim? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 aaaa fakt, zapomniałem tak mało Was w tej wawie jest i nie będzie z kim przyjechac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 aaaa fakt, zapomniałem tak mało Was w tej wawie jest i nie będzie z kim przyjechac :icon_razz: Z "choinkami" nie będe jechał bo usne :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 oj nie migaj się, niespodzianka będzie No to do niedzieli :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi