roman Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 czescmam goraca prosbe. jestem na etapie wyboru mtocykla. zinteresowalem sie honda spirit 750 sprowadzona w usa. obecnie jezdze honda VT 600 shadow, wizualnie mootocykle niewiele sie roznia, oczywiscie roznica jest w mocy ale nie wiem czy za tym idzie istotna roznica w jezdzie? i oczywiscie motocykl jest nowszy od tego ktorym jezdze obecnie.nie wiem czy decydowac sie na taka znaiane z 600 z 96 roku na pojemnosc 750 z 2003.prosze o opinie na temat hondy 750 spirit. ile wart jest taki motocykl z 2003 roku?z gory dzieki za infopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruz_ Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Witaj.Bardzo fajny motocykl, dobrze sie prowadzi, wygladem troche odbiega od 600 a takze rozni sie od Black Widow. Mam swoj juz od 2,5 roku i nie moge o nim zle mowic. Jak na 750 to nie jest taki maly motocykl. Jesli jeszcze chcesz wiecej informacji to pytaj.PS. Ja chce sprzedac swoja spirytke jak jestes zainteresowany to daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman Opublikowano 25 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 czescdzieki za odpowiedzowszem jestem zainteresowany zakupem spiritki,nie zdecydowalem sie jeszcze na 100% na ta co ogladam wiec temat jest nadal orwarty.najlepiej porozmawiajmy telefonicznie.czekma na kontakt pod nr 604 101 584pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi