TeRRoRystA Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 posiadam aprilie rs 50/80 w dowodzie rok produkjci 93 czyli silnik AM5 wersja apki extrema zębatki bo o to się rozchodzi powinienem mieć 11 zdawcza i 43 zęby tylnia, się zgadza i problemu nie ma tylko że zdawczą miałem 14 zębów (zębatka z RS 250 rocznik 98-00) zębatka od tego silnika jest 11 i ma mniejszy frez dziś sprawdziłem wybite znaczenie na silniku jest AM3 ! ma 5biegów czy to możliwe i czy wałek zdawczy ma we wszystkich modelach od 50 do 250ccm taki sam wymiar? :buttrock: (rozmiary zębatek sprawdzałem ze wszystkimi danymi serwisowymi aprili) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Po piersze to nazwij normalnie temat bo nie wiadomo o co chodzi!! Po drugie naucz sie zakładać w odopwiednich działach :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi