pawcio24 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam poszukuje serwisówke do tego sprzetu. znalazlem pare serisówek od gsx250 ale to jest cztero cylindrowa a ja mam dwu cylindrowa Prosze o POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Ja mam do "Suzuki GS250 FWS Service Manual ENG.pdf" ale to tez ma 4 garnki...jakas nietypowa wersja chyba. Jak chcesz to moge podeslac cos np GS400 dwucylindrowej, moze bedzie podobna. PozdroMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio24 Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Wielkie dzieki ale juz ja sciagłem i walsnie zobaczylem ze ma 4 gary [ Dopisane: 28-02-2006, 15:30 ]ma ktoś morze serwisówke na dwa gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Sciagnij sobie do GS400 z mojego tematu link to mniej wiecej pasuje silnik w zasadzie jest zblizony tylko mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Sciagnij sobie do GS400 z mojego tematu link to mniej wiecej pasuje silnik w zasadzie jest zblizony tylko mniejszy. Bym powiedział, ze to prawie to samo. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi