tazz Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 heja mam pewną kwestie do rozstrzygnięciechce zamienić sie motocyklami ze znajomym tylko ze tamten jest nieopłacony od kilku lat i ma jeszcze jeden mankament brakuje jednej liczby na tabliczce znamionowej silnika czy jeste to duży problem, czy da sie to jakoś na szybciocha załatwić ???? prosze o rade z gory dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Teraz silnik traktowany jest jako cześć zamienna i numery nie są sprawdzane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 dzieki wielkie już sie bałem ze nic nie da sie z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 A czy są numery na ramie? Lub cokolwiek innego? Gdzie szukać numerów w starszych motorowerach? Tak się właśnie teraz zastanowiłem gdzie one są :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 na ramie są numery tylko ta jedna cyferka mi brakuje w nr silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 No to się nie musisz przejmować. Na 99.99% nie będą robili problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazz Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi