Gość slavo28v Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 ten facet sprzedawał: http://allegro.pl/item1070272798_zx12r_zx1...ning_330km.html BTW jeśli będziesz chciał coś pomodzić przy 12tce to nie będziesz miał innego wyjścia jak zaprzyjaźnić się z USA :P O dzięki dzięki :-)) ale najpierw muszę się upewnic czy mam ten kaganiec czy nie :-)) jak się jutro rozpogodzi to jadę sprawdzić, na wszelki wypadek napisałem też email do kolegi do N.York zbadanie tematu w USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) mam pytanko,ktos moze wie.ile kosztuje i gdzie dostac mozna łożysko pod zębatką zdawczą do zx12r.?wiem ze najlepiej w serwisie.ale moze znacie inne żrodło Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może być lipa. chciałem dostać same simmeringi na tylną oś obszedłem ze 3 sklepy z simmetingami łożyskami i nie znalazłem takich tak trzeba. Jeśli masz wyjęte to można podejść z oryginałem do hurtowni łożysk nie wiem jakie u ciebie operują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 może być lipa. chciałem dostać same simmeringi na tylną oś obszedłem ze 3 sklepy z simmetingami łożyskami i nie znalazłem takich tak trzeba. Jeśli masz wyjęte to można podejść z oryginałem do hurtowni łożysk nie wiem jakie u ciebie operują. łożysko wymiarami moze i sie dobierze(chociaz watpie bo jest szerokie) no i ma naciecie na pierscien zabespieczajacy..no ale szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 jak ktos chce wiedziec na przyszłość ,to łożysko nowe w serwisie około 330zł kosztuje.a identyczne w hurtowni(z tym ze trzeba wytoczyc rowek na pierscien)100zł japonskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathias Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Przeczytałem tu na forum wszystko co jest napisane na temat ZX12 ale mam jeszcze pytanie do ludzi obeznanych w temacie.Czy ZX12R ma czujnik położenia motocykla który odcina zapłon przy przewrotce? oraz czy w ZX12R normalne jest że wentylator włącza się kiedy wskazówka od temperatury jest centymer przed czewonym polem na wyświetleczu?Jeszcze jedno pytanie z innej beczki czy ktoś może ma namiar na ZX12R w stanie oryginalnym bez żadnych zonków w cenie nie z sufitu, lub pomóc wyłonić coś godnego polecenia z ogłoszeń? Edytowane 28 Czerwca 2014 przez mathias Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi