marco Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 ale te doniesienia o przeciągającym się remoncie mnie stresują. mi się wydaje że przy tej pogodzie co mamy to chyba dobrze że nic nie robią, jakby zaczeli coś kombinować mogło by wyjść tak jak na naszych ulicach a jak ma być coś takiego to już lepiej niech zostanie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 elegancko oba się ściągają bandziora juz obejrzałem ;) ludzie, nie wzorujcie się na tym, bo jazda widoczną na filmie kaleczę rzemiosło :arrow: własciwego toru pilnowałem godz. później, na kolejnym treningu; tu zużywałem slidery :D i wyczuwałem opony (pierwszy raz zamkniety przód). Pogadaj może z Bandziorem, jest chyba na forumpogadalismy, Tommi w razie co łap mnie na gg.opis jednego wypadu Bandziora na Grandys Duo jest u nas na stronce w dziale imprezki zapomniałes dodać pisany na gorąco, nieskromny opis :oops: nie liczyłem na wyprzedzenie kogokolwiek na torze, tym bardziej cieszy nierozbity motocykl i symboliczny puchar :banghead: zainteresowanym torem polecam forum wyścigowe (trzeba się zarejestrować), w tym niezły film Marco 125 :http://wyscigi.webd.pl/phpbb/viewtopic.php?t=1063:D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 wtorkowe treningi dla amatorów mają być krótsze o godzine :banghead: w tym czasie bedzie mozna popatrzeć sobie na erjedynki od pawelca za 75000/szt :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jezeli zmienia godzine z 15 na 16 to nic sie niestanie bo itak mało kto moze juz o 15 zjawic sie na torze gorzej jak skróca do 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 w tym niezły film Marco 125 Czyli Marka Schwarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 wtorkowe treningi dla amatorów mają być krótsze o godzine czyli ja znowu sobie nie polatam :P ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 wtorkowe treningi dla amatorów mają być krótsze o godzine czyli ja znowu sobie nie polatam ;) ;) :crossy: Dlaczego sobie nie polatasz? :?: polatamy razem :crossy: Ja od biedy zawsze sobie wykombinuje te pare godzinek we wtorki na tor :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 czyli ja znowu sobie nie polatam :P ;) ;) sprzedaj ten złom co masz i kup od pawelca R1 to se polatasz nawet w Brnie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 ja niestety pracuje do 15 zanim wyjde i dotre na tor to będzie już po 16 a jak ma być do 17 to dobrze nie wjade a już będę musiał się zwijać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Marco- to co ja mam zrobic jak mieszkam 45 km od poznania ?? Pracuje do 15 - przyjezdzam na R1 do pracy - przebieram sie w garniak w biurze o 14,55 garniaka do szafy i na R1 o 15.25 jestem na torze ;) ewentualnie o 15.30 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 nie wiem czy to ma byc do 17. mysle z w trakcie trenigu zrobią wjazd tylko dla R1CUP + licencje. gdyby zrobili tak co 20 min to dla mnie OK ale na 1h to bez sensu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Pracuje do 15 - przyjezdzam na R1 do pracy - przebieram sie w garniak w biurze o 14' date='55 garniaka do szafy i na R1 o 15.25 jestem na torze ewentualnie o 15.30 [/quote'] :mrgreen: jest to obcja tyle że ja musze być autem w pracy ale będę się strał organizowac tak żeby mieć wtorki luźniejszdla mnie OK ale na 1h to bez sensu ntak jak mówiłem wyłożyć tyle kasy na chwilkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 chlopaki, nie narzekajcie :arrow: aby pojeździć na torze muszę wziąć dzień urlopu, by dojechać 230km do Poznania ;) po treningu trzeba jeszcze wrócić do domu, co nie zawsze jest sprawą oczywistą, gdy nie wozi się sprzętu na przyczepie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 chlopaki' date=' nie narzekajcie :arrow: aby pojeździć na torze muszę wziąć dzień urlopu, by dojechać 230km do Poznania :P po treningu trzeba jeszcze wrócić do domu, co nie zawsze jest sprawą oczywistą, gdy nie wozi się sprzętu na przyczepie :P[/quote'] mozemy sie zamienic :arrow: bede mial blizej nad morze i do czarnocina :P a na tor to bede bral urlop :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 siemano!czy ktos sie wybiera w maju na trening z GrandysDuo??ja chyba bede chcial pojechac, tylko nie wiem czy moje male bandziorno sie nadaje do smigania po torze??jest ktos chetny z warszawy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi