Agniecha Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Bardzo dziękuję Panie Piotrze, jest mi bardzo miło. Kaski o które Pan pyta będę miała w marcu. W razie potrzeby proszę o kontakt telefoniczny, 602 75 51 61.Pozdrawiam serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 mam od roku agv demon z wlokna szklanego cena okolo 1100 ale oplaca sie wygodny nie paruje , po roku sie nie zarysał praktycznie wcaje tylko mugłbybyć ciut cichszy no i zapiecie denerwuje czasami ogolnie agv'a polecam bo kaski calkiem dobre a akurat na tym sie oszczedzac nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 według mnie Lazer jest mocno niedocenianą firmą na polskim rynku a jeżeli chodzi o wzory malowań według mnie ma jedne z ładniejszych. Ja np. nie wykluczam' date=' że następny kask kupie właśnie Lazer-a bo najwyższy model na 2006r. " FiberPro " mający wszystkie bajery kosztuje coś około 900-1000 zł. A osobiście uważam, że płacenie za kask po 1500zł i więcej jest lekką przesadą...[/quote']Dokładnie to samo przełożenie myślowe :mrgreen: Nic dodać, nic ująć! a właśnie zapomniałem o najważniejszym Exclamation a mianowicie o przemiłej obsłudze w osobie jak się domyślam Pani AgnieszkiTo też popieram!!! Ja też swojego Lazerka kupowałam właśnie u Pani Agnieszki! ;) Serdecznie pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam lazera bullet. Kask ładny fajny. Na tym plusy chyba sie kończą. Brak jakiego kolwiek antifoga (od razu paruje) musze kupic jakiś płyn czy pastę jakąś temu zaradzić. kask wydaje mi sie głośny ale nie moge go porównać z innymi. miałem go raptem kilka razy na głowie i bardzo o niego dbam wiec o jakości nie mogę sie wypowiedzieć. ale za te cene wole to niz nitro. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 mam od roku agv demon z wlokna szklanego cena okolo 1100 ale oplaca sie ogolnie agv'a polecam bo kaski calkiem dobre a akurat na tym sie oszczedzac nie powinno.zgadzam i podpisuję sie pod słowami Carlosa_ w 1000% :!: :!: :!: dokładnie taki kask podczas wypadku uratował mi czaszkę, kręgosłup szyjny, a prawdopodobnie także życie. czy sie opłaca wydać 1000pln, czy warto,etc. - niech każdy odpowie sobie sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 ja kupilem AGV GP PRO na wyprzedazy w Honda Plaza nowy za 628PLN, ciezko co kolwiek powiedziec bo narazie stoi na szafie i zdobi pokoj ale juz niedlugo mam nadzieje zdam relacje. Cena mi sie wydaje spoko jak za GP PRO. Jak bym mial faktycznie ok 300PLN to na pewno wolalbym je wydac na AGV niz na Lazera mimo ze w zadnym nich jeszcze nie jezdzilem. Zadzwon do inter motors, moze maja jeszcze jakies AGV K2, pamietam ze ostatnio wlasnie cos kolo 360 tam kosztowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi