Konik Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 fiu, fiu... To ja tez wielkie zyczenia skladam :icon_razz: Wszystkiego naj... a z buziakami poczekamy az sie zobaczymy :) :( :banghead: odwiedzając kilku znajomych (pozdro konik)Pozdro pozdro :icon_razz: Dowiedz sie o tym obrotomierzu :crossy: PS. Jedzie ktos jutro katamaranem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Astarte przyjmnij ode mnie spóźnione życzenia, zdrowia zdrowia i zdrowia bo resztę da się załatwić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Astarte najlepszego... prezent juz sobie sama sprawilas :biggrin: wiec pozostaje tlyklo zyczyc zdrowka i oby sprzecior sie dobrze sprawowal . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Astarte, co mam Ci napisać... po prostu wszystkiego najlepszego , benzyny i ostrych winkli bez plam oleju i piasku :buttrock: I trzeba opić rocznice Twego wyklucia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Mishelku, muszę Ci to napisac na 4um, Twój awatar potwierdza, że normalny to Ty nie jesteś :buttrock: :evil: :biggrin: :biggrin: A tak jeszcze poza tym to wytrzeźwieliście już po wczorajszej bibie :biggrin: :buttrock: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Mishel k....a znowu coś Ci się z avatarem dzieje !!!! :biggrin: Czy mam rozumieć, że każdy lata tak jak może ? :biggrin: Jak tam po weekendzie ? Bo ja zawarłem pakt o nieagresji na podkarpaciu. Same cięęęęęężkie sprzęty nie tam jakieś smutne "600-ki". :buttrock: Same poważne do 1,5 litra. Powiem tak : ślińcie się z zazdrości bando spamerów. To nasza dzisiejsza traska: Dębica-Rzeszów-Sanok-Lesko-Hoczew-Solina-Polańczyk i powrót. pogoda super, tylko zajebisty wiatr. Mnie wyszło 340 kilosów. Rafał - dzięki za towarzystwo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jutro wracam do Wrocławia także moglibyśmy sobie pojeździć wieczorkiem :icon_mrgreen: Mario czy zakładanie crashpadów aktualne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 aktualne akutalne ... jak tylko dam rade sie do tokarza dopchac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kaśka, jak bedziesz lecieć koło mnie, to zapraszam na kawę. Taka małą przerwa w podróży. Numer telefonu znasz. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kuba ja bym bardzo chętnie do Ciebie przyjechała ale za cholerę nie jest mi po drodze bo ja jadę przez Włocławek, Koło, Kalisz, także musiałabym troszkę do Ciebie zjechać :icon_mrgreen: Ale nic się nie martw jeszcze będziesz miał mnie dość :icon_mrgreen: , sezon dopiero się zaczął :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi