speedfriend Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Na poczatku film mi sie podbal tylko po pewnym czasie znudzolo mi sie to ciagle skakanie. :) Ale i tak polecam . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Też widziałem, nudą zawiewało -- wszystko strasznie monotonne.Moim zdaniem zbyt mało gleb było, a to robi na widzu największe wrażenie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Miałem oglądać ale jakoś nie miałem sposobności. Po waszych wypowiedziach chyba odłożę filmik do szuflady. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi