Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czy widzał ktos kask integralny z daszkiem i moze wie gdzie taki moge kupic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Czy widzał ktos kask integralny z daszkiem i moze wie gdzie taki moge kupic??przeciez jak bys sie przy 2 paczkach wychylil zza szyby, to by ci leb urwalo :banghead:.airoh i arai robia takie pośrednie - szczekowce z daszkami - ale nie wiem jaki to ma sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 to nie dla mnie. Dla mojego taty on ma Suzuki DR 650 rs i na tym motocylku trzeba wyprostowanym siedzec i jak swieci słonce to sie bardzo zle jedzie bo nic nie widzsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 to nie dla mnie. Dla mojego taty on ma Suzuki DR 650 rs i na tym motocylku trzeba wyprostowanym siedzec i jak swieci słonce to sie bardzo zle jedzie bo nic nie widzsz.na takich moto jeździ się z reguły w endurowych kaskach.jak mówi - jest mix w postaci Araia Tour-Xhttp://tinyurl.com/9jerqale przycza sobie za niego okolice 2 patyków,tudzież airoh Tygerhttp://tinyurl.com/bfevo tudziez jeszcze jeden - ale nie ma go jeszcze w sprzedazy.na slonce najlepsza jest czarna szybka :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 dokładnie mi o cos takiego chodzi. a masz moze kontakt do kogos kto ma taki kask na sprzedarz lub jakiejs firmy która takie kaski ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 dokładnie mi o cos takiego chodzi. a masz moze kontakt do kogos kto ma taki kask na sprzedarz lub jakiejs firmy która takie kaski ma??ale o którego konkretnie?araia? mają w MCS (www.mcs.home.pl) - za 2 patyki.motoandrzej (allegro) ma za 1100 o ile pamietam, ale jeden rozmiar i malowanie.airoha maja chyba wszystkie yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 o fuck... nie ma nic tanszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=86849765 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 o fuck... nie ma nic tanszego?? Jest.........ja mam integrala z daszkiem. Nolan N71 w wersji Diamant (całkowicie czarny i z połyskiem :mrgreen: ) Co prawda model ten nie jest już produkowany (ponoć dlatego że za mało krzykliwy w wyglądzie) ale powinieneś znaleść jeszcze gdzieś ganc nówke niesmiganą :mrgreen: :mrgreen: Pozdro P.S.Fotke wyśle na maila bo nie udaje m i się je wstawiać do postów :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 rebel dzieki wielkie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ctory&id_dir=72 Airoh Tyger, cena przystępna ale max. rozmiar to XL :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 rebel dzieki wielkie Nie ma za co :banghead: Można do tego kasku jeszcze dodatkowe szybki przyciemniające kupić.Ten kask posiada specjalne mocowania od wewn. strony szyby właściwej do której dopinasz dodatkową szybke.Całkiem sprytne bo sam coś takiego dokupiłem.No i nie występuje problem parującej szyby...antifog...a co :) Ogólnie dobry zakup. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi