lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 do sklepu i mierzyć ... i coś mi się wydaje że wtedy szybciutko zmienisz zdanie hahha :lol: , na zdjęciach w necie wszystkie kombi sa rewelaja :twisted: :lol: :laughing: facetowych :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy wszystko zależy od tego jak jesteś "wyposażona" - damskie inaczej skrojone są w biuście i biodrach jeśli zdecydujesz się na jednoczęściowe kombi to bądź ostrożna jak zatrzymasz się za potrzebą przy trasie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy wszystko zależy od tego jak jesteś "wyposażona" - damskie inaczej skrojone są w biuście i biodrach jeśli zdecydujesz się na jednoczęściowe kombi to bądź ostrożna jak zatrzymasz się za potrzebą przy trasie :lol: dokładnie ... najprawdopodobniej w barkach bedziesz miała luz taki że protektory nie beda pasować a w cycach ciężko bedzie się dopiąć :lol: sikanie w trasie tak jak mówie wiąże się ze strepteasem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Ja kupilem urzywany Alpinestars'a jak juz kiedys pisalem i jestem jak narazie szczesliwy. Ploecam laske co sprzedaje bo bardzo uczciwa. Widze ze znowu ma jakies 2 kombinezony. Sam tez najpierw mierzylem w sklepie zanim kupilem przez neta. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#514079 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No dobra Panowie!!!To co w takim razie sądzicie o tym :arrow: BABSKIE KOMBI :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No dobra Panowie!!!To co w takim razie sądzicie o tym :arrow: BABSKIE KOMBI :?: :?: :?: to kombi w tamtym roku kupiłem, Suomy , zajebiste jest , ale miało jeden feler , ta srebrna farba zaczęła złazić ale reklamacja i wymiana prawie bez problemu i teraz SUOMY batman :twisted: ale to 2 częściowe kombi :P i babskie to ono nie jest niestety :lol: no chyba że tylko pewnymi rozmiarami się różni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 hmmmm :P very najs, taki ladnie wciety, mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 No dobra Panowie!!!To co w takim razie sądzicie o tym :arrow: BABSKIE KOMBI :?: :?: :?: to kombi w tamtym roku kupiłem, Suomy , zajebiste jest , ale miało jeden feler , ta srebrna farba zaczęła złazić ale reklamacja i wymiana prawie bez problemu i teraz SUOMY batman :twisted: ale to 2 częściowe kombi :P i babskie to ono nie jest niestety :lol: no chyba że tylko pewnymi rozmiarami się różni ...To jest akurat babskie kombi :P Proszę :arrow: o tutaj dowód http://www.suomy.com/apparell/apparelldefa...=_list1&cl=trueJest model babski i facetowy! :P :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 no przeciez to widac na 1 rzut oka, duze biodra, wciecie, i miejsce na biust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 hahahhaa to ja mialem faktycznie babskie kombi :laughing: dobrze że teraz jest batman :P ale ta farba to naprawde złaziła ale tylko na tym wygrałem bo sezon przejeździłęm i teraz mam znowu NEW :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firmhttp://www.mototarg.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 a nie cisnal cie w talii??? moze ci ladnie sylwetke uksztaltowal hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firmhttp://www.mototarg.pl/No właśnie się przymierzam!Do tego wyjazdu of kurs... :P lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firmhttp://www.mototarg.pl/No właśnie się przymierzam!Do tego wyjazdu of kurs... :P lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :? Lolek miał za mało w biuście i się kombi źle układało, pomarszczyło i farba zeszła :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twiggy Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 twiggy jak masz czas i chęci to wybierz się do Warszawy, na początku kwietnia odbędzie się mototarg i będzie duży wybór, a co idzie za tym możliwość przymierzenia kombi różnych firmhttp://www.mototarg.pl/No właśnie się przymierzam!Do tego wyjazdu of kurs... :P lolek-jak myślisz?Z tą farbą to tak seryjnie? :roll: :? Lolek miał za mało w biuście i się kombi źle układało, pomarszczyło i farba zeszła :PZawsze mogę wypchac sobie cyckonosz!!! :twisted: :P :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi