IRBIT Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Dodatkowo, wiele fotek "otrzaskanych" w necie od lat... Kurcze czy tak trudno dorwac porzadnie zrobione m72, k-750 czy mw i strzelic pare fotek na potrzeby strony 8O ? Nie wiem czy tak łatwo znaleść oryginalna emke, jak sie dobrze przyjrzysz zawsze znajdziesz coś do zarzucenia :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Wlasnie o taka dyskusje-klotnie mi chodzi :D . Ja napisalem glownie, jako posiadacz, o MW750 czy wlasciwie 650 :) , a teraz temat schodzi na eMki. Juz nic nie pisze w tym temacie, zeby uniknac jalowej przepychanki. Zalezy Ci na solidnej informacji to zmienisz artykul o MW, a jak nie, to tez sie nikomu nic nie stanie ;) . Pozdrawiam. PS. Mozna zawsze w takim artykule zamiescic pare fotek roznych "wersji :buttrock: ". Zreszta podejrzewam, ze nawet wsrod Forumowiczow znalazlbys lepsze przyklady oryginalnych MW750, K750 czy M72 :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 moze i lepszeale znaleść emke 100% oryginał jest naprawde trudno :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 IRBIT ty jaka ci robil sov reklame ;) tez bym podala.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 11 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 uuuuuuuf, kamien z pompy krwioobiegowej mi spadl jak IRBIT napisal ze sie nie gniewa o podanie linka, moge spac spokojnie - ze nie bedzie mnie ganial po zlotach i sypal mi cukru do baku ;) a IRBITOWa stronke juz znam od +/- 3 lat :P moze mnie pamietasz - a moze nie - jakies 3 lata temu prowadzilismy przez @ konwersacje na temat koszy bocznych - i podnoszenia ich na zakretach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 jakoś nie pamiętam , za dużo maili mam żeby pamiętać wszystko :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 w sumie tak - mailóf jak mrófkóf ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi