qciu Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam. Opłaca się zamienić Yamahe RD 80 z 83r na piaggio zip rocznik 1992?? Skuter sprowadzony z włoch, na chodzie, nowy cylinder do rejestracji. Chodzi mi o to ile będzie kosztować rejestracji i czy będzie łatwiej sprzedać niz RD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Koszt rejstraci to ok 450-500 zl a czy latwiej sprzedasz niz rd..??hmm wątpie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRoRystA Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 skutery ogólnie są drogie ale gdy mają 3,4 lata a ten skuterek ma 14 nie opłaca się yamaha rd 80 też ma swoje lata ale to dobry silniczek z manułalną skrzynią zresztą długo byś się nie nacieszył w prównaniu mocy ten skuter jest cieńki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Co do skuterka to 70ccm nowy gar, gaźnik dellorto 21mm. Mi nie chodzi o cieszenie sie bo nie lubie skuterów. Zalezy mi tylko na tym żeby jak najszybciej sprzedać RD. A taki zip poszedłby za 1500zł nie zarejestrowany z papierem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zależy jaki jego stan itd. Z tego co piszesz to wynika, że ma konkretne części tuningowe w środku (gaźnik Dellorto 21mm to już wypas zabawka) przepuśćmy, że reszte częśći skuter też ma porządnie zrobionych, a jak wiadomo Zip'ek jest najlepszym skuterem do wyścigów. Czołówka polskiego Scooter-cup jeździ właśnie na Zip'kach, więc myślę, że za jakieś 1200pln byś go sprzedał, choć może lepiej by go było popchnąć na częśći. Opisz dokładniej co i jak z tym skutem, jaki przebieg, stan, jakieś fotki, wtedy będzie łatwiej powiedzieć ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wedlug mnie dostaniesz okolo 1800 bo to jednak suszarka a one trzymaja troche cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qciu Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Mi wystarczy sprzedac za 1500- 1600.. A co do dokładnego stanu to bede wiedział jutro bo jade go oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi