Yohnson Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Yamaha jest super. Jak ma papiery to brac!!! Tak jak mówi enduroguy Taka Yamaha jest o 1000 razy lepsza od tych wszystkich skuterków chińskich simsonów i rometów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 nie ma co pier**lić tylko brać bardziej zaawansowaną fure gdyby mu proponowali np Chryslera 300m i Fiata 126p to wybrałby malucha bo firma fiat ma mniejsze środki finansowepodajcie mi moj cytat gdzie napisalem ze lepiej brac simsona hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 ta yamaha to piekny klasyk... warto brac :banghead:w sumie dosc czesto niespotykana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 nie ma co pier**lić tylko brać bardziej zaawansowaną fure gdyby mu proponowali np Chryslera 300m i Fiata 126p to wybrałby malucha bo firma fiat ma mniejsze środki finansowepodajcie mi moj cytat gdzie napisalem ze lepiej brac simsona hahahaNo czyli nie piszemy zgodnie z tematem :?:Za to grozi ostrzeżenie :twisted: Wiadomo taki temat,ktoś porównał do simsona to ... nad czym tu myśleć :?: i cóż tu szukać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 Ja mam Suzuki 1980 rok i nie narzekam. Jedyne co zrobiłem to nowy tłok + szlif cylindra i pare drobiazgów za około 300zł i śmiga jak należy! Tu nie ma co porównywać - Japonia to nie Simson i tyle. Za tyle to ja bym nawet kupił gdybym nie miał swojego. Mam wolne 600zł i szukam jakiegoś starego Suzuki/Yamahy/Hondy w tej cenie (minimum 80cc). A tak poza tym to wiesz, że ona ma cylinder 80cc? W takim stanie to niech bierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 Thomaszek zapraszam na gg jeżeli chodzi o tani motocykl za 600 zł :D 9702647 nr gg :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi