Klapek Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 Szukam na ebayu dobrego łańcucha do Kawki i zastanawiam się nad kupnem łańcucha Oxford. http://cgi.ebay.co.uk/2006-1-5M-OXFORD-HD-...1QQcmdZViewItem Np jak ten powyżej. Cena bardzo niska ale czy czasem nie za bardzo niska??Co o tym myślicie?Pozdro :evil: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Też myślę nad zakupem jakiegoś zabezpieczenia z tej firmy i tutaj w UK są one dość tanie a wyglądają solidnie. Podpinam się pod pytanie, ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą, produkują też pokrowce na motocykle i też przymierzam się do jego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Ja parę lat temu kupiłem taki wąż ze stalowych tulejek z etykietą OXFORDA na Moto-Weteran Bazarze w Łodzi za 80,- zl. Niska cena trochę mnie zaskoczyła bo identyczne mieli w InterCars (InterMotors jeszcze nie było) za jakieś 180-200 zeta. Ale jak dotąd nic się z owym zabezpieczeniem nie działo, otwierało się i zamykało dobrze a i moto mi nikt nie zwinął.Teraz porzyczyłem komuś do roweru póki sam motocyklem nie jeżdżę i jak na razie też jes zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No hej przyszły w tygodniu zamówione przeze mnie rzeczy kupione z ebaya jest to 2006 1.5M OXFORD HD CHAIN AND DISK LOCK PEN PICK-PROOF oraz OXFORD AQUATEX BIKE COVER SIZE MEDIUM w cenach 12 i 12,5f.Pokrowiec wygląda na porządny, zajmuje mało miejsca po złożeniu i jest porządnie zapakowany w worek z tego samego materiału.Co do łańcucha z ulockiem to mam mieszane uczucia bo łańcuch to solidny kawał jakiegoś metalu ale ta kłudka wygląda mi na marną... No ale czego się spodziewać po 12f gdzie najniższa krajowa to jakieś 5,3f.Koleś sprzedający dał ciekawe rabaty na następne zakupy np. przy zakupie jakiegokolwiek łańcucha w przyszłośći daje gratis "przytwierdzenie to ziemi łańcucha".Niby nic ale zawsze.A to tego typa sklep : www.forestedge-retail.co.uk POzdro all :D Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 No hej przyszły w tygodniu zamówione przeze mnie rzeczy kupione z ebaya jest to 2006 1.5M OXFORD HD CHAIN AND DISK LOCK PEN PICK-PROOF oraz OXFORD AQUATEX BIKE COVER SIZE MEDIUM w cenach 12 i 12,5f.Pokrowiec wygląda na porządny, zajmuje mało miejsca po złożeniu i jest porządnie zapakowany w worek z tego samego materiału.Co do łańcucha z ulockiem to mam mieszane uczucia bo łańcuch to solidny kawał jakiegoś metalu ale ta kłudka wygląda mi na marną... No ale czego się spodziewać po 12f gdzie najniższa krajowa to jakieś 5,3f.Koleś sprzedający dał ciekawe rabaty na następne zakupy np. przy zakupie jakiegokolwiek łańcucha w przyszłośći daje gratis "przytwierdzenie to ziemi łańcucha".Niby nic ale zawsze.A to tego typa sklep : www.forestedge-retail.co.uk POzdro all :) właśnie też zamierzam nabyć ten pokrowiec, czy on ma ściągacz?, ja na swojego GPZ1000RX przymierzam się na rozmiar Large nie wiem czy nie będzie za duży :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Z tego co się dowiadywałem zabezpieczenia firmy Oxford posiadają klasy zabezpieczeń oznaczonej Bronze, Silver no i Gold.Stopniowanie cen uwzględnia oczywiście klasy zabezpieczeń. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 właśnie też zamierzam nabyć ten pokrowiec, czy on ma ściągacz?, ja na swojego GPZ1000RX przymierzam się na rozmiar Large nie wiem czy nie będzie za duży :? Tak ma dwa ściągacze przy przednim i przy tylnim kole.Rozmiar M jest w sam raz raz na dziewiątke i myśle że może być za mały na GiePeZete.Pozdro all :) Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 właśnie też zamierzam nabyć ten pokrowiec, czy on ma ściągacz?, ja na swojego GPZ1000RX przymierzam się na rozmiar Large nie wiem czy nie będzie za duży :? Tak ma dwa ściągacze przy przednim i przy tylnim kole.Rozmiar M jest w sam raz raz na dziewiątke i myśle że może być za mały na GiePeZete.Pozdro all :) dzięki za odp, wygląda dość przyzwoicie jak za taka kasę więc go łykam :( [ Dopisane: 23-02-2006, 11:53 ]no i go łykłem, odebrałem dzisiaj i muszę powiedzieć że wygląda nieżle. Za taką kasę chyba nie znajdzie się nic lepszego, napewno wyglada lepiej i solidniej niż Louisa w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi