Szkutnik Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich serdecznie.Mam jedno pytanie, mam nadzieje że będziecie wstanie mi pomóc.Czy możecie mi coś napisać na temat Hondy REBEL 250, jaką opinie maję te modele , na co trzeba przy niej zwracać uwagę, czym się nie martwić, i tak w ogóle.W grudniu zakupiłem sobie właśnie taki motorek co by powrócić na trasy jednośladem i chciał bym czegoś się na jej temat dowiedzieć.Gorąco pozdrawiam Szkutnik [ Dopisane: 12-02-2006, 21:39 ]Widzę że nikt nie jest wstanie mi pomóc, trudno . :cry: Bardzo proszę administratora o usunięcie tego tematu z forum, niech nie zaśmiecaBardzo dziękujePozdrawiamSzkutnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlapa4 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja też chce kupic rebelke z 2000 roku 250cm3 i nie wiem co nim sądzić. To mój pierwszy motorek , ale ja chce cos małego żeby mnie nie zjadło paliwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi