krzychu90 Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Witam, mam dylemat jak w temacie chodzi tu o taką owiewkę http://allegro.pl/show_item.php?item=85324999 Te w środku to światła długie, czy krótkie ?Jak to podpiąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Pomyliłeś działy.Zamieść temat w odpowiednim dziale pasującym do tego typu problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ktos juz wczesniej pisal ze wykorzystane zarowki w tej owiewce nadaja sie tylko do oswietlenia lazienki a co do twojego pytania ta lampa ma tylko jeden rodzaj swiatel i nawet nie wiem jak go nazwac bo zapewne homologacji napewno nie ma a wiec nie splenia norm co do oswietlenia drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian zg Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 I dodam tylko to, że możesz mieć problemy podczas badań technicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ta lampa bardzo ładnie oświetla drogę, nie wiem jak inne tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi