tjw Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 motocykl jak w temacie, pięć dni jeździ po mieście, a w weekend chasa po polach i lasach. jaką oponę wybrać?:E-07, czy E-08 Mitas'a ( http://www.mitas.motocykle.pl/enduro.html ) a może ktoś podpowie, coś innego z taj półki cenowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Hej,miałem ten sam dylemat, zdecydowałem sie na E-08, gdyż uznałem że dla mnie ważniejsza jest jazda po mieście (tam nawijam najwięcej km). Niestety nie miałem jeszcze okazji dobrze sprawdzić jak zachowuje się ta opona w terenie, ale pierwsze wrażenia były pozytywne.Wybór uzależnił bym od tego jak definiujesz 'chasanie' :buttrock: Z której części wawy jesteś? Może udało by się zorganizować jakieś wspólne wypady ? Pozdrawiam, fxrider (PS: tylko z tyłu mam mitasa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi