Kuber Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 z którego kraju opłaca się sprowadzać motocykl ? w którym jest najtaniej ? przy okazji jak ktoś wiec to może zna też linka do giełdy, byłbym niezmiernie wdzięczny....PozdrawiamPeace 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 z anglii, niemiec, USA, szwajcarii,w ogóle z zachodu a najnizsze ceny? - wszystko zależy od konkretnego ołoszenia bo nie można powiedzieć żeby gdzieś było najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Najtańsze motocykle są w Polsce, nigdzie na świecie nie kupisz tak tanio używanego sporta, tylko ze stanem technicznym różnie bywa , choćby na ostatnim mototargu w Warszawie można było to zaobserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ale po co znowu dublujecie te tematy i w ogóle takie głupkowaty tytuł że nie wiadomo o co chodzi nie można to jakoś konkretnie zrobic potem tylko chaos i zamęt co do tematu Najtańsze motocykle są w Polscezgadzam się w zupełności, pamiętaj że jakikolwiek sprzedawca nie ważne z jakiego kraju idiotą nie jest i nigdy nie sprzeda dobrze działającego i wpełni sprawnego sprzętu za bezcen (za wyjątkiem okazji :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 rozglądałem się za motorami do sprowadzenia z usa i znalazłem taką strone http://www.getyourrideon.com/motorcycle_cl...classifieds.cfmceny wydają się bardzo atrakcyjne, czy to jest realne żeby dostać moto w takiej cenie?bardzo zależy mi na odpowiedziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 wg mnie wyglada na wal - idealna r1 z 2004 za $4k? :) Czesc ofert jest ok, ale cos za duzo tam "okazji". Pewnie numer podobny do tego wielokrotnie opisywanego na forum (z niemcowni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 co do motocykli z poza UE to raczej średnio wychodzi, pamiętajcie o cle na towary spoza Unii i 22 Vat, nie wspominam o koszcie frachtu z USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 idiotą nie jest i nigdy nie sprzeda dobrze działającego i wpełni sprawnego sprzętu za bezcen (za wyjątkiem okazji :) ) hahahahahaha :lol: :lol: :lol: taki duży chłopak... wierzysz jeszcze w okazje? coś takiego nie istnieje - co najwyżej DOBRA CENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Według mnie we szfajcarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 taki duży chłopak... wierzysz jeszcze w okazje? nie zrozumiałęś mnie bo ja włąśnie miałem na myśli to że nie ma czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 z którego kraju opłaca się sprowadzać motocykl ? w którym jest najtaniej Od chinczykow z napisem "made in china" bedziesz mial najtaniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi