Sobich Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Ja jestem ZA !! aby np przed majówką sie spotkac i wjechac tam już pełna kolumna a nie każdy z osobna. ! tylko czas i miejsce i jestem [ Dopisane: 12-02-2006, 19:26 ]może wybierzemy sobie jakiś klubik w bydgoszczy w okolicach starego gdńskiej długiej i tych rejonów w którym bedziemy sie spotykac teraz na piwko i pogawędki a w późniejszym czasie motorkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 może wybierzemy sobie jakiś klubik w bydgoszczy w okolicach starego gdńskiej długiej i tych rejonów w którym bedziemy sie spotykac teraz na piwko i pogawędki a w późniejszym czasie motorkamiJest juz bardzo przyjemne pomieszczenie na ul. Kosciuszki 27, gdzie kazdy piatek ok 20 planowane sa spotkania motocyklistow. Zapraszamy wszystkich chetnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz KMB Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Kościuszki ?! Przecież to centrum "londynka". W tej dzielnicy wszystko się moze zdarzyc... Wiem, że kiedys motocykliści spotykali sie w pubie Warsztat na Gdańskiej. Ale teraz chyba już nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Tak, trzeba bardzo szybko sie przemieszczac po osiedlu i nie zaczepiac przypadkowych przechodniow... Klub jest w dawnym budynku Kobry i nie jest to zaden lokal czy pub otwarty dla wszystkich - tylko motocyklisci wiec jak dotrzesz na miejsce to bedziesz juz bezpieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Może być ciekawie. Tam jeszcze nie byłem . Tylko skąd się dowiedzą kto jest motocyklistą a kto nie. A co do tego osiedla to raczej luzik, często tam bywałem.Nie to co nocne wycieczki Szwederowem. :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Tylko skąd się dowiedzą kto jest motocyklistą a kto nie.Trzeba okazac dowod osobisty i dowod rejestracyjny na to samo nazwisko, mozna byc tez 2 wlascicielem.Jesli zasilisz grupe swoja obecnoscia, bedzie fajnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Tylko jest problem taki ,że motocykl mam zarejestrowany na żone i w dodatku wystawiony jest w komisie na Kamiennej.Więc dowodu praktycznie nie mam.Moto odbieram zaraz jak zniknie śnieg, nie sprzedaje,zmiana planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłasza się Harry z Fordonu :P Chętny na przejażdżki, chyba, że etz za wolna i nie pasująca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Witaj Harry.Nic nie przeszkadza w tym żebyśmy razem polatali.Niech tylko zima się skończy. PZD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 27 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 Ostatki motocyklowe w Bydgoszczy ma Kosciuszki 27 we wtorek o 20.Mozecie albo tutaj sie zameldowac albo przyniesc dowod rejestracyjny motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Bartas z okolic Bydg- Łabiszyn, rowniez sie na to pisze ( ETZ 251) i paru kumpli na japonczykach tez sie zgarnie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobich Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Witam !!! wiosna powoli ale wita w bydgoszczy pierwsza przejażdzkę już zaliczyłem ale teraz widząć co dzieje sie za oknem to wymuszona tygodniowa przerwa. ale wracająć to robi sie ciepło więc zgłaszajcie sie nie ma co tracić czasu. za tydzień juz pewnie na dobre zaczyna sie sezon!! pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 W sobote 15 kwietnia o godz. 12 w Fordonie, w kosciele za rynkiem odbedzie sie tradycyjna swieconka dla motocyklistow (potrawy swiecimy w kaskach). Dla motocyklistow z Bydgoszczy obecnosc obowiazkowa, motonici z okolic mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Cześć Michał, czy chodzi o kościół św. Marka na tatrzańskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ciezka sprawa - nie znam na tyle Fordonu... Zapewne kazdy wie gdzie jest rynek w Fordonie, na rynku jest kosciol, to nie ten, jadac 100 m dalej, wzdluz muru wiezienia po bardzo nierownym bruku widac po lewej stronie drugi kosciol z czerwonej cegly i wysoka wieze - to ten ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi