MZ_251e Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Ostatnim czasem zrobił się szał na ubrania firmy FLY . Czy są one dobre i jaki jest stosunek ceny do jakości . Jaki produkt mozna kupić tej fimy a jaki radzicie unikac .Czekam na wasze opinie bo ceny ubran tych firm wydaja sie byc prawdzimie okazjonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 było cos, że te najtansze spodnie są slabe i warto dołożyc troche grosza i kupic drozsze - poszukaj w dziale enduro a co powiecie o buzerach tej firmy? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Spodnie mam model 805 i sa nawet Ok rekawizki 303 ujda :banghead: Buty masaka raczej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 było cos' date=' że te najtansze spodnie są slabe i warto dołożyc troche grosza i kupic drozsze [/quote']Buhahaha ,chyba nie napisałeś o które modele chodzi,że sa słabe jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 tzn najgorszy model to chyba 208 o ile sie nie myle a co myslicie o spodniach 303 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Najsłabsza z FLY'a jest seria 303 i tej raczej nie polecam :banghead: Sam mam spodnie 805 już sezon i jestem zadowolony, rękawiczki 208 kupiłem ale odbyłem na razie tylko jedną (udaną) jazdę. Ogólnie ubrania są dobrej jakości i warte polecenia :evil: A z tego że tanie trzeba się cieszyć a nie czepiać i unikać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Buhahaha ,chyba nie napisałeś o które modele chodzi,że sa słabe jakościowo.buahaha a ty chyba nie przeczytałes do konca i ze zrozumieniem :banghead: ok, napisze k*rwa jeszcze raz dla mniej domyślnych :evil: :=> o spodniach FLY była mowa w dziale enduro i była opinia, że nie warto kupic najnizszego modelu - pisze to tak na wszelki wypadek, jakby nikt inny nie odpowiedział. poszukaj tego wątku w dziale enduro i poczytaj dokładnie o jakie modele chodzi<= tekst miedzy strzałkami ( => <= ) ze specjalną dedykacją dla PomyK-a :lol: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 A co sadzicie o butach "crossowych" robionych przez FLY?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Buty sa do bani ale slyszalem ze wyszedl nowy model 907 Extrime czy ma ktos moze juz cos z tego modelu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Buty sa do bani Bo :?: W porównaniu do Alpin za 1000 zeta to pewnie są beznadziejne ale za 300 zł lepszych nówek nie kupisz :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 hmm no tak ale ich konstrukacja jest do banki ja za te 300 zł wole kupic uzywane Tech 6 i sie cieszyc z dobrego obowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi