Bartos_SzPaQ Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 mam silnik do simsona po profesjonalnym tuningu (w warsztacie zuzlowym) i m.in. ma przerobiny zaplon na jakis z platynkami czy cos takiego niewiem nieznam sie na tym, ale z tego co widze niema jak zrobic swiatel, ale niejestem pewiem, moze mi ktos cos o tym powiedziec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 To zapytaj się tego że Ci robił silnik chodzi chyba o Krzyśka z Częstochowy to on powinien to wiedzieć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Ten facet z Częstochowy to niezłe cuda u siebie robi... Ja myślę czy swojego monstrum tam nie oddać :P. Tylko czy będę miał czym w przyszym sezonie jeździć po takich zabiegach :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 ja jestem z zielonej i chyba tu go robili niewiem dokladnie bo od tych przerobek jestem 3 wlascicielem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio900 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja też jestem z Częstochowy ale o nim nie słyszałem, może macie jakieś namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi