StreetFighter Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 yamcia niedowiemy sie jak to z tym bedzie ja osobiscie zycze ci wymarzonego sprzetu. Jeśli masz rozsondek to nic ci sie nie stanie mam nadzieje ze takowy instynkt posiadasz :banghead: polecam kupienie byle jakiego sprzeta aby teraz sobie pośmigać i coraz bardziej ponapalać się na R6 wiem z autopsji że marzenia się spełniają więc licze na Ciebie ze wpadniesz kiedyś do torunia na swej Yamaszcze i trochę się pościgamy pozdrawiam StreetFighter Stunt Bikers Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 5 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 yamcia niedowiemy sie jak to z tym bedzie ja osobiscie zycze ci wymarzonego sprzetu. Jeśli masz rozsondek to nic ci sie nie stanie mam nadzieje ze takowy instynkt posiadasz :) polecam kupienie byle jakiego sprzeta aby teraz sobie pośmigać i coraz bardziej ponapalać się na R6 wiem z autopsji że marzenia się spełniają więc licze na Ciebie ze wpadniesz kiedyś do torunia na swej Yamaszcze i trochę się pościgamy pozdrawiam StreetFighter Stunt Bikers Toruń Dzieki :banghead: mam zapału i to duzo, co do marzeń ktos powiedział coś mocnego " jesli marzenie bardzo mocno pragniesz dojdziesz do celu dążąc nawet po trupach nie nawisci" i caly czas sie tego trzymam :evil: P.S jak bedziecie mieli jakieś pytanko dotyczace wszystkiego zwiazane z torem, a nie będzie sie wam chcialo wchodzic na strone www toru to piszcie mi na pw, odpowiem jesli bede wiedzieć lub dowiem się i wam odpowiem Pozdrawiam .:Młoda:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Przeczytaj dokladnie co jest napisane w tym teamcie dotyczacym R6. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ghlight=#439725 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Pozyczylem kumplowi sprzeta na jeden dzien, nawinal cos kolo 100km. Wszystko spoko, ale gdyby mial przejechac kilka tysiecy to napewno bym mu nie dal, tymbardziej gdyby nie mial prawka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 a w jakich barwach chcesz ta R6 kupic ?? a marzenia sie spelniaja... trzeba tylko mocno chciec :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 a w jakich barwach chcesz ta R6 kupic ?? a marzenia sie spelniaja... trzeba tylko mocno chciec :mrgreen: :) Chce w niebiesko czarnych, wiem a raczje domyślam się, że marzenia sie spelniają, tylko narazie potrzebuje czasu siły i enregi, a przedewszystkim pracy, zeby moje malenstwo kupić:) ale uzywane rzecz jasna bo na nówke moge sobie jedynie popatrzeć na wystawie... :roll: Pozdrowienia.:Yoshi-Młoda:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Chce w niebiesko czarnych, jak niebiesko-czarna to smialo kupuj na 1 moto... sa wolniejsze :) ;) :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 yamcia R6 to dosc daleka przyszlosc jak wnioskuje z Twoich postow, zastanow sie - masz 16 lat - moze dobrym motywem jest zrobienie A1 i rozpoczecie motocyklowej kariery na jakiejs przyzwoitej 125ccm??? nie ma co sie napalac na to co bedzie za kilka lat, tak mysle - mozna marzyc - nawet trzeba - ale mysle ze teraz nie sa Ci potrzebne rady typu "kup", "nie kupuj" - nie maja one teraz sensu. pomysl nad A1 i mniejszymi, tanszymi sprzetami na ktorych nabierzesz doswiadczenia (zacznij chocby od motoroweru). co do starego jak swiat tematu doswiadczenia wzgledem pojemnosci (mocy) motocykla. z wlasnego, dosc krotkiego z racji mojego wieku, doswiadczenia - napisze tak: najlepiej na coraz wieksze pojemnosci przesiadac sie stopniowa (tu Ameryki nie odkrylem :)), nie ma bata zeby 17 latek ujezdzal bandita 1200 na dluzsza mete z OCZYWISTYCH wzgledow ktorych jest mnostwo, denerwuje mnie tez jak czytam ze jak by teraz mial 600 to by jezdzil jak kamikadze - chodzi o to ze przyznaje sie do tego ze nie mial by na tyle rozsadku do sportowej 600 czy o to ze czuje sie dostatecznie dobry bo przeciez ma duzego bandyte?w kazdym badz razie - uwazaj na siebie jak zmienisz tego olbrzyma na "mała" 600 ccm, ktora przyspiesza do 100 km/h w troche ponad 3 sek. zeby nie byc goloslownym - nie wspominajac o 3 letnim tluczeniu sie mala Jawa "mustang" :) - przejechalem troche ponad 12 000 km na Hondzie CM (125 ccm) - wczesniej zdajac A1 - na ktorej jak mysle nauczylem sie troche (np. pokory - mowie tu na przykład o starannym przygotowaniu sie do wyprzedzania, poniewaz co jak co ale 125 przy 80 km/h nie za dobrze sie zbiera). to doswiadczenie zostalo mi do dzis, i czerpie z tego przy ujezdzaniu i poznawaniu mojego nowego motocykla do ktorego mam ogromny respekt. rownoczesnie wiem, ze moje umiejetnosci zachowania sie na drodze wymagaja ciaglego rozwoju, i tak naprawde to dopiero poczatek drogi. a droga ta mozna isc na przod tylko i wylacznie jezdzac, jezdzac i jezdzac... P.s. kiedy przyjdzie ta wiosna?!?!?!Z moto-pozdrowieniemMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 vasiliy Wiesz nie każdy ma fundusze operacyjnye bez granic bądż, co bądz mam zamiar sama uzbierać na moto i prawko, małe pytanie Dlaczego robić teraz tylko A1 :) skoro na przełomie marzec-kwiecień 07r Będe robic prawko A i B jednoczesnie :?: :| Mam prawie 17(w kwietniu ;) nowakPo czym wnioskujesz że sa wolniejsze, przeciez tylko plastik jest innego koloru a reszte ma takie same (chyba, ze sie myle to prosze mnie oświeć :roll: może czegos nowego się dowiem ( nie mam zamiaru kupowac tego nowszego modelu poprostu sieknąc sie można z wyglądem :) a jak bedzie szlif to tylnemu zadupkowi mówimy papa, chyba widziałeś nową szostkę?) Pozdrawiam.:Młoda:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyzz Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 no niebieskie wolniejsze ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 vasiliy Wiesz nie każdy ma fundusze operacyjnye bez granic bądż, co bądz mam zamiar sama uzbierać na moto i prawko, małe pytanie Dlaczego robić teraz tylko A1 skoro na przełomie marzec-kwiecień 07r Będe robic prawko A i B jednoczesnie Mam prawie 17(w kwietniuno ja tam nie wiem w ktorym miesiacu 17 roku zycia jestes :) - byc moze juz Ci sie nie oplaca robic A1 aczkolwiek to caly jeden sezon wiec mozna natluc kilometrow - ale biorac pod uwage ze prawko zdrozalo to rzeczywiscie moze lepiej sie wstrzymac... to moze zaczniesz od motoroweru - moze jakiegos japonskiego albo Simsonka?zrobisz jak uwazasz. co do funduszow to moze juz powinnas zaczac sie zastanawiac jak odlozyc w mlodym wieku na R6 skoro ja mowilem tylko o 125ccm ktora mozna kupic za ok. 3000 nie mowiac juz o cenach motorowerka... (tak wiem, realista ze mnie do bolu). PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 7 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 vasiliyO Fundusze jako tako sie nie martwie w tym roku zaczynam pracę na torze (grosze bo grosze, ale będą) a jak sie dobrze zakręce koło jakis firm motocyklowych to kto wie, czy nie bede w jakimś serwisie :?: <= co do tego jestem bardzo pozytywnie zakrecona :mrgreen: dobra może komus na wiosne ogródek przekopać? :mrgreen: (ale tak w marcu jeśli mogę) Grosz do grosza i bedzie kupa grosza, no moze rodzice wyłożą pare groszy z zaskórniaka? Mama cos tam wspominała że kilkanaście tys może mi wyłozyć he he, ja część kasy, mamuchna no moze ojciec cos dorzuci przy okazji;) ,ale moto i tak bedzie bardzo szanowane przez moją osobe :) Reespeckt totalny .:Młoda:. P.s Wiecie, co zastanawiam sie dlaczego ludzie, ktorzy maja moto ot tak na zawołanie(bo rodzice fundowali) w ogóle go nie szanują, tylko katują moto jakby był to jakaś zabawką, która sie popsuje i do wyrzucenia, a ludzie, którzy dążyli do kupna wymarzonego moto i kupią go po jakimś czasie, chuchają na nie i dbają tak, zeby przysłowiowy włos z glowy nie zleciał. Hm może dlatego, że praca i pokora daje dużo do myslenia, nad zachowaniem do rzeczy, na ktore samo sie zarobiło... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 nowakPo czym wnioskujesz że sa wolniejsze, przeciez tylko plastik jest innego koloru a reszte ma takie same (chyba, ze sie myle to prosze mnie oświeć :roll: czerwone sa szybsze !!! Nie mow ze nie wiedzialas?? 8O 8O 8O Maja 5HP wiecej i co najmniej sa o 10KM/H szybsze ! :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 Chce w niebiesko czarnych' date='[/quote'] jak niebiesko-czarna to smialo kupuj na 1 moto... sa wolniejsze :P :P :evil: :mrgreen:Padłem :lol: Pod stół :lol: :lol: :lol: :lol: :D I wstać nie mogę :lol: :D Uznanie i szacunek dla kolegi ;) Dawno się tak nie uśmiałem... a miałem taki smutny dzień :!: I znowu nici z depresji :twisted: :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 .........kolejny.............. bez komentarza 8O Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi