falki Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 czy probowaliscie usztywnic tyl vs800 zeby nie dobijal przy jezdzie z pasazerem i jak to wplynelo na jakosc jazdy.Prosze o porady i opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Prosta sprawa. Trzeba założyć nowe amortyzatory. Progresywne heavy - duty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 witam. Miałem ten sam problem ,ale znalazłem na to lekarstwo.Wywaliłem dolne chromowane osłony i pod pierścień regulacyjny zapodałem tuleje dystansowe odpowiedniej grubości .Efekt ,plecaczek przestał nażekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgadzam sie z Pompka! Ja tak zrobilem-kupilem nowe, gazowe amortyzatory z progresywnie nawinietymi sprezynami. Prowadzenie motocykla zdecydowanie poprawilo sie- szczegolnie w szybkich zakretach zaniknelo charakterystyczne bujanie i reakcja na dodanie/ujecie gazu. Oryginalne amortyzatory w Intruderze to szybko zuzywajaca sie taniocha. Wymien je , a nie bedziesz zalowal!!!PS: a probowales regulowac napiecie wstepne sprezyn? Moze to smieszne pytanie, ale znam kilku posiadaczy, ktorzy nie mieli pojecia, ze tam sie cokolwiek reguluje, w zaleznosci od obciazenia... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falki Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A gdzie kupie takie amorki i jaki to koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja kupilem tu: ?leafCatId=41608&catId=4&brand=612&store=Main&mmyId=3305"]http://www.denniskirk.com/jsp/product_cata...Main&mmyId=3305Model 412 o dlugosci 11.5 cala- po zamontowaniu motorek obnizyl sie o 2 cm, co poprawilo troche wyglad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi