Rozio Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Skromna (5 moto) ekipa z Krakowa wyjeżdza w poniedziałek poskromic bieszczadzkie winkle :) jakby ktos chciał się dołączyc to pisać/dzwonic śmiało 607261596. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgel Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Ja nie zdążyłem :icon_mrgreen: może ktoś planuje przejażdżkę po Bieszczadach w najbliższych dniach ? tj. np. między 5 a 15 maja ??? tylko moto moje wolne (przelotowa ok.90 km/h) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Bieszczady... Jak chcesz pojezdzic po niezlej jakosci kretych drogach, a od miejsca w ktorym sie zatrzymasz wymagasz ciszy i swietego spokoju to polecam wycieczke do Mucznego. Z atrakcji to oczywiscie czekaja Cie poloniny bieszczadzkie, ktore sa piekne (!), oraz wspomniana juz "Wilcza Jama" ;-) [dobre placki wegierskie]. Podobno gdzies dalej za Mucznym sa jakies ciekawe zabytki (z tych zapomnianych), o ktorych na forum rozmawialem juz kiedys z jednym z 4umowiczow (w kazdym badz razie ja do nich nie dotarlem). Jak chcesz troche poczytac o mojej podrozy w Bieszczady to zapraszam:http://www.motorfan.emil.tnp.pl/podroze_2004_2.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi