januszek-walker Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 ile kosztuje oddławienie gs-a z 97 roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petereq Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Da sie to zrobic prawdopodobnie samemu (nie wiem jak 97r)- ja wlasnie zabieram sie za GS 95r - sprobuj rowniez skorzystac z opcji wyszukaj - ten temat byl tutaj walkowany juz klika razy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 mam jakies plany i opis oddlawiania.. w razie potrzeby poszukam i jesli znajde moge Ci wyslac na maila.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszek-walker Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 z gory dziekuje. moj mail to: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Najczesciej jest to robota którą możesz spokojnie sam wykonac jeśli tylko nie jestes zupełnym laikiem. Wyciagasz kawałek plastiku i już jesteśmy w domu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Tutaj masz to opisane http://gs500e.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi