Wr 450F Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...x?id=bbiotigwwrwlasnie mam zamiar kupic sobie fullcrossa i upatrzylem tego powiedzcie mi jakie ma wady czy jest bardzo awaryjny jake sa jego granice wytrzymalosci itp :D z gory dzieki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Z obrazka to cięzko wywnioskować, poatym fotka jest kiepska. ja mam pytanie do Ciebie: czym sie różni fullcross od crosówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr 450F Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 tym ze cross to moze byc powiedzmy crm 125 a full cross to po prostu pelny cross bez homologacji :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 tym ze cross to moze byc powiedzmy crm 125 a full cross to po prostu pelny cross bez homologacji :D :P :) :D :D :D Polecam poczytac uważnie 4um i zapznoac sie z podstawowymi nazwami i rodzajami motocykli, bo to co akurat napisałeś bardzo mija sie z prawdą, bardzo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 napisz mu strzalek jak trzeba poprawnie, ja tez nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi