TIJO Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Witam!!!Jaki olej nalac do amortyzatorów? co polecacie? Jaka gęstość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2006 Castrol fork oil. Do wyboru masz różne gęstości od 5 do 15w Ja zasze lałem 10w - taki mi najbardziej odpowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 3 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A moze wiecie ile tego oleju wlac :?: :oops: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopowicz Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ja wlewalem do DT olej 15Wa wlalem go do obu lag 1litr a CR napewno wiecej zmiesci bo ma szersze lagipozr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 ja wlewalem do DT olej 15Wa wlalem go do obu lag 1litra CR napewno wiecej zmiesci bo ma szersze lagipozroleju powinno sie wlewac dokladnie tyle ile w serwisowce. Jak sobie wlales po 500ml to nic dobrego nie zrobiles.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Nie chce wiedziec ile oleju do dt tylko ile oleju do cr125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi