CrashGirl Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Witam. Czy ktoś ostatnio rejestrowal jakis pojazd sprowadzany ze stanów? Chodzi mi głownie o auta. Podobno wymagany jest dokument rejestracji lub wyrejestrowania pojazdu. Niestety nic takiego z autem nie przyszło. Jest tylko certyfikat własności pojazdu a tam nie ma ani słowa o wyrejestrowaniu. No i oczywiście w polskim urzędzi robią problemy, bo przyszła jakaś interperatacja prawna :| - chociaż jeszcze kilka dni temu można było zarejestrować auto tylko na karte własności :!: Co można w takiej sytuacji zrobić ? PozdrawiamCrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack2437 Opublikowano 2 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 WitamWlasnie kupilem moto sprowadzone ze stanów, sprawy celne sa juz zalatwione, wybieram sie teraz na przeglad i rejestruje. Jak mi sie to uda zrealizowac to dam ci znac co i jakpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrashGirl Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2006 Na szczęście udało mi się zarajestrować autko, choć robili poważne problemy.Jeśli to możliwe postaraj sie o jakiś dokument o wyrejestrowaniu motocykla ze stanów bo niektóre urzędy tego wymagają. Życzę powodzenia przy rejestracji :)CrashGirl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabix Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ja rejestrowalem moto ze Stanow w zeszlym roku. Na jednym z dokumentow od pojazdu jest taka pieczatka ktora mowi o tym ze moto mozna bylo rejestrowane w USA i na tej podstawie rejetruja u nas w kraju. Oczywiscie w moim miescie nie chcieli zarejestrowac bo wymagali dokumentu ktory potwierdzalby rejestracje w USA a takie czegos nie mialem. Dowiedzialem sie ze w Walbrzychu na podstawie tej pieczatki rejestruja wiec kazalem babie z WK u mnie wmiescie tam zadzwonic to jeje wytlumaczyli co i jak! Jak chcesz to sie dowiem dokladnie o jaike to dokumetny chodzi bo juz dokladnie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi