leszek88888 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Witam ja też mam Thundercata juz dwa lata i nigdy mnie nie zawiódł :icon_biggrin: Ale za tydzień go sprzedaje bo szukam Gsxra 1000 :biggrin: Pozdro :buttrock: Sprzedajesz? :icon_biggrin: który rok i za ile??? Skrzynia do remontu?;) Edytowane 22 Stycznia 2009 przez leszek88888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Też mogę rzec, że jestem zadowolony z T-cat'a. :buttrock: Choć dopiero jeden sezon nim przelatałem, zrobiłem 10tys. km. Wygodny, dynamiczny o niskim spalaniu. :biggrin: Z minusów to jedynie jak ktoś już wcześniej wspomniał światło mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian83 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Też mogę rzec, że jestem zadowolony z T-cat'a. :buttrock: Choć dopiero jeden sezon nim przelatałem, zrobiłem 10tys. km. Wygodny, dynamiczny o niskim spalaniu. :biggrin: Z minusów to jedynie jak ktoś już wcześniej wspomniał światło mijania. drogowe tez nie najlepsze, jak porównywałem z VFR brata to po prostu niebo a ziemia -jego mijania świeciły tak jak moje długie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 drogowe tez nie najlepsze, jak porównywałem z VFR brata to po prostu niebo a ziemia -jego mijania świeciły tak jak moje długie :rolleyes: mocna żarówka trochę pomoże, to światło nie jest rewelacja ale da się przeżyć , a porównaj sobię teraz spalanie z VFR brata :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 drogowe tez nie najlepsze, jak porównywałem z VFR brata to po prostu niebo a ziemia -jego mijania świeciły tak jak moje długie :rolleyes: No dokładnie, jeździłem z kolegą który miał vfr99r. to światła bez porównania. A co do spalania to jego też niewiele paliła, jakieś 6l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No dokładnie, jeździłem z kolegą który miał vfr99r. to światła bez porównania. A co do spalania to jego też niewiele paliła, jakieś 6l. vfr spala 6l zgadza się w trasie przy przelotowej max 100km/h :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian83 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 vfr spala 6l zgadza się w trasie przy przelotowej max 100km/h :wink: czy ja wiem...? w sumie to nigdy nie pytałem ile mojemu bratu vfra spala, ale myślę, że to są nawet zbliżone ilości bo zawsze się jakoś podobnie tankujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamesko Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ja jeżdżę Catem dopiero jeden sezon i jestem jak najbardziej zadowolony. Niestety na jesieni musiałem robić skrzynię, ale przy okazji okazało się, że silnik nie wykazuje praktycznie żadnego zużycia, więc nie powinno już być żadnych niemiłych niespodzianek. Spalanie w granicach 6 l bardzo mnie satysfakcjonuje zważywszy, że wcześniej miałem GS'a, który wciągał 8 l i nikt nie mógł dojść dlaczego? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 adamesko to ile Cię wyniosła naparawa? Sam robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 ja mam jeszcze kota na tmy forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vitu Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 I ja tez mam tCata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Hej, nie sądziłem, że kiedyś napiszę w dziale Yamahy, ale jest pytanie.:DMam na oku dwa koty. Jeden z 1996, drugi 1997. 96 w lepszym stanie i tańszy. Czy te roczniki różniły się jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi