Korba Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No tak... Tydzień mnie nie było, i wyszło na to, że wredny ze mnie zgred, do tego upierdliwy... Poprostu nie lubię, gdy muszę głowić się co autor miał na mysli, a błędy totalne i słowne anagramy ''bo się palec omsknął'' zwyczajnie mnie złoszczą. Wystarczy przeczytać własny tekst z uwagą :!: przed wysłaniem i będzie spoko. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Korba spokojnie, napisalm ze czytalam temat ale nie widzialam tych bledow. a "zgred" to tego ja nienapisalam. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 ktos napisal:"Rzymska arena - zamiast rydwanow emki z koszem, w koszach lucznicy celuja do gladiatorow" - a gladiatorzy sie chowają za owiewkami japońców 8) może to by dało do zrozumienia ruskim, że ich motocykle są najlepsze, że biją japonię - i może dzięki temu byś się zakfalifikowała? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 sovietek dobre:) tylko zeby z tego komiks nie powstal.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 heh - my dajemy propozycje, a wykonanie nalezy do Ciebie ;-)jutro idziemy z kumplami z ekipy do baru, napewno coś wymyślimy i Ci cos napisze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 sovietek okey :evil: bede wdzieczna czas mam do konca lutego. wiecej szczegolow dowiem sie w poniedzialek jak profesor da mi cala ulotke z tym konkursem- bedzie trzeba przetlumaczyc na polski bo po algielsku pisze.. ale tamet gownie to maszyna czasu satyra. dziki z gory! Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 11 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 kurde.. jeszcze nie wyszedłem do baru, a już coś mi świta ;-) kartka podzielona na pół, po 1 stronie jakaś szklana bańa z kablami, licznikami, zegarkami i innymi bajerkami, flaga USA i napis (tylko w jakim języku ? ) "czy przeniesie w czasie?". po prawej stronie iwan na ruskim zaprzęgu i napis "przenosi w czasie i perzestrzeni.." ide pić, myśle że rano nastukam coś więcej :evil: [ Dopisane: 12-02-2006, 00:46 ]tak więc.. droga Wild.. Rada Nadzorcza Klubu Motocykli Ciężkich i Zabytkowych Pałuki ze Żnina, po bużliwej dyskusji ustaliła, że niegłupim pomysłem by było wykorzystanie sowieckiej manii wyższości nad ameryką i ich odwiecznego "wyścigu zbrojeń".. niewiele poza tym udało nam się wymyśleć ;-) ale żeby nie było że nico - to chłopaki z Pałuk proponują zrobić rysunek na którym widać 2 motocykle: japońca i ruska, człowiek idzie od japończya do Iwana i podpis "powró(u??)t do przeszłości.." albo typowego bikera z lat 1950-60, w goglach i ramonezce jadącego na ruskim zaprzęgu - podpis ten sam, albo "podróż w czasoprzestrzeni" jeśli pomysły debilne to.. poprostu nie zaprzątaj sobie nimi głowy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYCHU Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem bardzo dziwnego kosza do motocykla.Nieduży , lekki prawdopodobnie od jakiegos dwusuwa. Posiada on amortyzację koła złożną z dwóch teleskopów, jeden od strony gondoli a drugi na zewnatrz.Mam zdjęcia. Jak tylko dojdę do tego jak je tu wkleić to będzie można obejrzeć. Dla zainteresowanych mogę wysłać na maila.Pozdrawiam RINO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 RYCHU pomyliles tematy :banghead: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sovietek Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 wild: i co tam z rysunkami? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi