Groszek Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam. Ma ktoś może któryś z tych kasków? A może ktoś z Waszych znajomych używa takiego kasku? O Airohu czytałem, że jest głośny...rzeczywiście jest taki głośny? Bedę wdzięczny za informacje. pozdrawiam http://www.marushin.de/helmets.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 mam Uvex 3000 po trzech latach i ciaglych myciach w trasie zero rys na szybce[ super jakosc] dosyc cichy ,szybkie zapinanie i odpinanie to duza wygoda a model 4000 to troszke wyzsza pólka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 tez mam Uvex-a Boss 3000 i nie nazekam, dobre wykonanie szyba nie parujaca, cichy i lekki. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi