losiu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jak założyć 3 biegową skrzynie do motorynki i co tzreba kupić dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 kupic silnik od jawy mustang 50! tam masz odrazu trzy biegi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ale przeciez silnika od jawki nie wlozy sie do motorynki bez przerobek w ramie, bo jest za duzy i ma inna budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Gosciu nigdy nie słyszałeś o rometach z 3 biegową skrzynią nnie chodzi mi o ogara200np. moi kolesie mieli motorynki z 3 biegową skrzynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Wlasnie. Jest i to duzo motorynek z 3 biegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 słyszałem nawet sam chciałem tak sobie zrobić ale za duzo pieprzenia przy tym jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Oczywiście, że były produkowane polskie silniki 50ccm z trzybiegową skrzynią :!: Były montowane do dwuosobowych Rometów (niestety nie pamietam symbolu, w każdym razie do poprzedników Ogarów 205).Kilka lat temu składałem nawet taki silnik. Ma on dużo lepszy wał (solidniejszy) :!: :!: Skrzynia wymaga jednak sporo roboty (zmieniacz biegów). Z tego co pamiętam nie da się włożyć skrzyni trzybiegopwej do karterów dwubiegówki :?: .Pogrzebię w tygodniu w mojej literaturze, to podam Wam typ silnika. :) :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ja w swojej motorynce mialem silnik 3 biegowy zalozony, poprzedni wlasciciel podobno zalozyl go od jakiegos modelu kadeta ,ale dokladnie nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi