wats Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Takie se :P 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Wrzucilem nowy film, jest na pierwszej stronie... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 jak dla mnie to poprostu nie potrafisz przyjac slow krytyki. Malutkie dzieci tak sie zachowuja. ps. Sciagam film , napisze cos wiecej jak ogladne :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Malutkie dzieci tak sie zachowuja Adoptujesz mnie ?? :D ;) ;) :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta_R1 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 hehe... no comment ;) szkoda ze wczesniej tego nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Obejrzałem obydwa filmiki i pierwszy raz zobaczyłem Horneta na kole :]Montaż bardzo mi się podoba. Ogólnie fajny film, tylko jakby był troche dłuższy ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Witam, wiem że to stary temat ale rozwalił mnie komentarz że hornet nie za bardzo się nadaje do stuntu :lol: gówno prawda jeżeli czyta to forum ktoś z okolic Jaworzna czy Chrzanowa, to wie że pod budynkiem VALEO w Chrzanowie zbiera się grupka kolesi która wymiata na sprzętach i jest tam koleś który jeżdzi hornetem ( przy okazji pozdrawiam )i daje w palnik identycznie lub nawet lepiej od tego z filmu... POZDRO i byle do wiosny... [ Dopisane: 14 ]Pozatym, znajomi którzy jeżdżą na sportowych 600 a mieli okazję polatać hornetem mówią ze to dobry sprzęt do takich akcji niż np. cbr600f, yzf600... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek187 Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Wyluzujcie, zróbcie wdech i łłłłłłłłłuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssaaaaaaaaaaa :banghead: Każdy jest kowalem własnego losu jak chce jeździć bez ochraniaczy jego sprawa, wie co robi, a wypowiedzi "ty taki ty siaki" to byście se darowali (jak w przedszkolu). Lepiej podziwiać to co gościu robi na moto a jak komuś sie nie podoba to nie powinnien tu w ogóle zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlucyk Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 hej, pomijając ww. komentarze o ubiorach - kolesie śmigają super ;) , pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 ja dodam tylko... :) i wszystko jasne ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 dajcie spokój z tymi ciuchami ;) przy stuncie to taki sposób jazdy i ubierania i oto w tym chodzi przerobione moto,muzyka, lekkie ciuchy ,zabawa a pełna zbroja na tor i trase :banghead: to duzi chłopcy i wiedza co robią i czym to grozi bo juz nie jeden raz sie przekonali ale to ich styl i tak ma byc pozatym w pelnym kombi i reszcie nie ma tej swobody ruchów i atmosfery Fee :) przy stuncie jest duzo mniej wypadków smiertelnych niz przy brawórowej jezdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi