anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Jeden z klientów Toruńskiego salonu, zamówił właśnie nowego GT 5.0 rzekomo na testy. Zaliczka zapłacona, fura jest. Rozwalił się na barierce energochłonnej po przejechaniu 2 km. Szkody duże, zapłacił całość (albo wciąż spłaca). Niemożliwe autko jest na pewno ubezpieczone.Co roku Harley organizuje przejażdżki na swoich nowych modelach.Wystarczy prawko i se śmigasz .Idziesz do salonu wersja testowa modelu i masz na 1/2 dnia .Jedyne koszty to paliwo. Edytowane 27 Stycznia 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Yuby to jak jest w Porsche jak chcesz jakaś lepsza 911 .Nie ma możliwości aby ci udostępnili do testu jak zwykłym salonie zwykłą popierdółkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dziwne ..... przed zamówienie Prosiaka, zaproponowano nam jazdy próbne, podjechali takim Modelem jakim była zainteresowana Żona pod dom, Żona poszła, pojeździła z Panem i było spoko. Za jakiś czas jak Teściowa chciała zamówić Porsche Macan ...... to podobnie było, podjechał Pan autem z tym samym silnikiem i Mama poszła, pojeździli i było ok. Żadnych zaliczek, zamówień, kaucji itd. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ty, no nie wiem ......... proponowali mi jazdy próbne nową 911-ką ale nie było mnie w Kraju w tym czasie, mogłem się zapisać bez problemu ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wychodzi na to że jak masz kasę to lepiej kupić w Niemczech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Niemożliwe autko jest na pewno ubezpieczone.Co roku Harley organizuje przejażdżki na swoich nowych modelach.Wystarczy prawko i se śmigasz .Idziesz do salonu wersja testowa modelu i masz na 1/2 dnia .Jedyne koszty to paliwo. Podpisując umowę odnośnie testowania na torze nowego Mustanga był punkt o odpowiedzialności wypadkowej. Rozbijesz, ściągają z Ciebie kasę. Nie pamiętam czy były podane dokładne sumy, czy procent od wartości. Nie chcę skłamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ty, no nie wiem ......... proponowali mi jazdy próbne nową 911-ką ale nie było mnie w Kraju w tym czasie, mogłem się zapisać bez problemu ....... Może Yuby nie budzi zaufania :).Przyjedzie na moto na jednym kole to się bali mu coś dać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Podpisując umowę odnośnie testowania na torze nowego Mustanga był punkt o odpowiedzialności wypadkowej. Rozbijesz, ściągają z Ciebie kasę. Nie pamiętam czy były podane dokładne sumy, czy procent od wartości. Nie chcę skłamać. No nie chce mi się wierzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Wychodzi na to że jak masz kasę to lepiej kupić w Niemczech . Jakiś czas temu Niemcy kupowali u nas bo się krócej czekało, nie wiem jak teraz :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Tak masz rację.Ja kupowałem swoje tu. I bez problemu mieli V12 TDI Bang&Olufsen.http://www.audi-zentrum-ingolstadt.deBrak mi słów na taka politykę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Poza tym dobre fury można przetestować biorąc z "parku prasowego". Ostatnio dzięki temu mogłam tydzień powozić się Lexusem LS 600h L. Cudowny hotel na kółkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Koło mnie jest dość duży salon Audi i kolega który jest technikiem w Policji jak był tam na kradzieży felg widział tam R8 .Kurcze nie jeżdżę tam swoim A3 na serwis bo mnie nie stać .Ciekawe czy udostępniają na jazdę próbną ?.Sprawdziłem na necie już nie maja . Edytowane 27 Stycznia 2016 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Poza tym dobre fury można przetestować biorąc z "parku prasowego". Ostatnio dzięki temu mogłam tydzień powozić się Lexusem LS 600h L. Cudowny hotel na kółkach. Gdzie moja ćma? Mam po nią przyjechac? Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Gdzie moja ćma? Mam po nią przyjechac? Koniecznie. Mustangiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Koniecznie. Mustangiem! Ok .... w sumie w Lublinie mamy Hurtownie :D pojade w delegacje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi