COLIO Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Prosze wszystkich o przeslanie mi jakis fajnych linkow jak chlopaki jezdza i o roznych sztuczkach....Juz dluzszy czas szukam czegos takiego ale bez owocnie,bo strona jest juz nieaktualna lub nie moze znalezc serwera... :) Mam nadziej ze mi pomozecie...Z gory dziekuje :) i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=12656 Jak obejrzysz wszystkie filmiki(czyli pod koniec przyszlego tygodnia), to daj znac jak bylo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COLIO Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 zajc dzieki wielkie....oczywiscie ze sie podziele wrazeniami :) a jesli juz je obejrze to poslesz mi nowe linki ?? pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :) <piwo> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi