BELIAR Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Witam Mam pytanko, niedawno kupiłem Yamahe XJ600N i po około miesiącu garażowania przy odpaleniu zauważyłem dużo głośniejszą prace zaworów,walka rozrzadu... w kazdym razie coś w tych okolicach( chyba BARDZO DUZO głośniejsza). Czy jest to wina niskich temperatur czy po prostu komuś udało sie to zamaskować na jakiś czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 jak moto dlugo stalo nieodpalane to pozniej jak sie odpali to zawsze troche gloniej chodzi szczegolnie w niskich temp ale po dobrym rozgrzaniu powinno wrocic wszystko do normy moja maszynke jak odpalilem po 3 miesiacach postoju to tez troche glosniej chodzila niz zawsze ale jak troche pochodzila bylo ok wiec moim zdaniem nie masz sie co martwic no chyba ze naprawde cos wali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi