Gość Anonymous Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Witka,jestem tu pierwszy raz, bo tydzień temu pierwszy raz przejechałam się z psiapsiółą na virażce. Szok. Odezwał się we mnie jakiś zew. Nie mam wiele kasy, ale chcę coś kupić za 3.000-3.500, żeby się nauczyć. nie mam też prawka kat. A, tylko B. Pomyślałam o 50 żyłowanej do 80 na początek - ten sezon. Mam jednak duże wątpliwości co do modelu - podobają mi się czopery, ale pierdzący czoper 50 to chyba śmieszne, nie? Ew. pomyślałam o aprilii rs lub nsr? Help me please a.s.a.p., bo ja działam na spontana i muszę już.Pozdrawiam wszystkich gorąco. Narka.Gusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Aprila RS 50 robiona na 80 juz cos ale nie wiem czy do 3,500 znajdziesz zadbany i ladny model a Aprili nsr to nie ma jest Honda nsr.A nie lepiej sobie zrobic prawko Kat.A??wydac 500 zł i masz prawko A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Też tak myślę - poświęć troche kasy na prawko A, pojeździsz jakąś fajną 250 tką :), zdasz egzamin a wtedy pomyśl o jakimś większym sprzecie. Sorrki, że pytam, ale liczba "26" w nicku to Twój wiek? Bo jeżeli tak, to zapomnij raczej o motorowerze, szybciutko Ci się znudzi. Prawko to podstawa, potem można szukać maszyny - przejrzyj tez dział "Motocykle" oraz "Co kupic i jak kupić" z naszego forum, tam jest sporo cennych wskazówek.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Dziewczyna poczontkujonca, mloda i chcecie zeby sie zabiła na 250 :D Oczywiscie nie mam na mysli ze dziewczyny to ten teges :) tylko ze poczontkujoncy lepiej niech od zwykłe 50 zacznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jak Wybierzesz dobrą szkołe jazdy w W-wie to się chyba więcej nauczysz robiąc prawko na kat.A niż sezon na motorowerze , poza tym co prawko to prawko 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QvEEr Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Agusia ile ty masz lat? jak masz 26 to zdawaj na prawko a jak masz 18 czy 19 to mozesz motorowerkiem posmigac ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Agusia ile ty masz lat? jak masz 26 to zdawaj na prawko a jak masz 18 czy 19 to mozesz motorowerkiem posmigac ;D pomyśl ile ona moze mieć lat agusia26wawa!!!! ciekawe co znaczą te liczby w nazwie???? :roll: :roll: :roll: ja tez jestem za przynajmiej sobie pobrykasz jakąs 250 a to jest juz coś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 NIe kupuj motoroweru jak sie bojisz 250 to kup 125.Motorower w szybkim czasie znudzi Ci sie bedzie dla ciebie za słaby i za wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2003 No widzisz Wszyscy Ci dobrze radzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Dzięki wielkie za Wasze zdania.Jestem typem niepokornym. Z dziką rozkoszą zrobiłabym sobie prawko A i kupiła 250, nawet nie zastanawiałabym się 5 sekund - gdybym miała wolną kasę. Nie boję się, jeździłam, hahaha raczej próbowałam jeździć na 535 virago koleżanki, ale zwyczajnie nie mam kasy na nic więcej poza motorem z małą pojemnością (tanim). Prawko zrobię - napewno i kupię sobie chociaż 250 - ale dopiero na przyszły sezon. TERAZ, JUŻ CHCĘ jeździć, a jedyne na co mam możliwości to coś bez prawka i małego=taniego. Co do wieku, to obecnie skończyłam już 27 lat. I doskonale wiem, że taki mały "popierdek" (bez obrazy) nie zadodwoli mnie na długo - ale na ten pierwszy sezon w życiu myślę, że będzie ok. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma - masło maślane ale z sensem.CzeAga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi