koks Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 witammam okazje kupic sportowy filtr powietrza bmc do horneta.Mam wiec pytanie czy mozna uzywac oleju k&n do spryskiwania tego filtra po umyciu?jakie sa rozniece pomiedzy k&n a bmc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Jeśli jest to taki typ filtra który się nasącza olejem, to nieważne czy to olej K&N, czy inny. Oczywiście w instrukcji producent zaleca używanie tylko oleju tej samej marki, bo przecież nie będzie zalecał konkurencji. Ja miałem filtr Kingdragon, a olej K&N i było oki. Filtr powietrza nie jest skomplikowanym mechanizmem wymagającym dokładnie takiego, a nie innego oleju. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi