Skocz do zawartości

Jakies zloty w KALISZU ,ewentualnie w okolicy !?

kobuz1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Leccie na wolsztyn , zawsze w długi weekend majowy (tj 1,2,3 maja ) zdania na temat tej imprezy są podzielone , ale jeśli nie ma sie co sie lubi to trzeba polubić co sie ma :) no i polecam bardzo koncerto-zlot w Chobieni koło głogowa tzn "Zamczysko" motocykliści b. mile widziani w zeszłym roku na "Zamczysku 2005 dla każdego motonity 2 piwa gratis , a cała impra za darmo , i KSU grało :D Bardzo polecam

• 2 tygodnie później...
he he :evil: ja już kojarze ten zlot w Ostrowie' date=' mielismy jechac z kumplami na ten zlot, ale jak sie dowiedzielismy szczegułów to zrezygnowaliśmy.... :!:

O ile pamietam, to żeby wjechać na ten zlot tzreba bylo mieć motocykl pojemności powyżej 1000cm,tak jak powiedzial "Mariusz", jak również trzeba bylo miec kupe kasy na wstęp...

Podobno jedyną atrakcją tego zlotu byla przejażdżka do Gołuchowa i nocleg w hotelu....KOMEDIA :!: jeszcze nie spotkalem imprezy motocyklowej z tak burżujskimi zasadami :!: Chętnie skomentowalbym tegp który zorganizował ten zlot "moto-turystów" za te ich zasady, ale --bez komentarza.........pozdrawiam :lol:[/quote']

Ja byłem osobiscie na zlocie MOTO-TURYSTÓW 8-10 VII 2005R.

Rzeczywiście do klubu są przyjmowani z moto pow. 1000 cc.ale na zlocie było wiele lzejszych maszyn,widziałem nawet Jawę i WSK .Opłata zlotowa 50 PLN w zamian do dyspozycji pole namiotowe,dwie imprezy wieczorne z dwoma kapelami kazdego wieczoru.Parada po miescie i przejazd do Gołuchowa z eskortą policji.Zwidzanie zamku w cenie opłaty.W hotelu spałem jedną dobę za 40 PLN/500m od pola zlotowego/ ale tylko dlatego że namiot i spiwór zmoczyło mi gradobicie sprowadzone na miasteczko zlotowe w zemście za żarty i docinki pod adresem Jzabeli Leszczyńskiej z Czartoryskich której duch pszebywa w zamku Gołuchowskim.

Kobuz nie oceniaj ludzi po tym na czym jeżdżą,tylko jacy są ,coś tam usłyszles od kogoś więc Twój komentarz na temat tych ludzi chyba nie miał sensu.Moim 1 motocyklem była pannamania :lol: którą jak widze też smigasz ,kiedyś może kupisz sobie motocykl o pojemnosci powyżej 1000cm a wtedy przypomij sobie co sądziłes kiedys o tych ludziach :lol: Ja na swój motocykl (patrz obok ) czekałem 18 lat.Pozdrawiam.

[ Dopisane: 13-02-2006, 14:41 ]

P.S Na swoim motorku też nie wjade na wszystkie zloty wiec jedziemy na tym samym wózku :mrgreen:

Wiesz...ja nie mówilem o wszystkich :lol: Poprostu doświadczenie mnie nauczyło że jak ktoś ma duzy motocykl, o dużej pojemnosci to raczej nie ma zamiaru jeżdzić z kimś kto ma WSK czy podobne sprzęty :D

Oczywiście nie tyczy sie to do wszystkich :!: Bo widzisz taki ktos jak ty zaczynał od czegoś mniejszego i starszego to ma szacunek do takich sprzetów bo wie jak to jest.. A taki co niegdy nie mial moto i kupił sobie nagle z salonu nowy to raczej wysmiewa takiego na WSk...Oczywiście wiadomo że to nie jest zasada :!: To zalezy od czlowieka ...jakim sie jest.. :D

A co do Pandemoni to może masz jeszcze jakieś klamoty do niej..??

Bo widzisz jak jeszcze nią nie smigam tylko jestem w trakcie odrestaurowywania i zbieram co sie da :D (oczywiscie za rozsądną cene)

Jeśli masz coś do Pandemoni to odezwij sie do mnie na GG 6747124

POZDRO :D

Poszukam bo powiem Ci szczerze że nie pamiętam czy coś po niej pozostało.Motorek sprzedałem jakis czas temu ale chyba jakies czesci pozostały.,obaczym.Nie mam gg :lol: PW Na wsk też śmiogałem (kobuz)hehehe:)wiesz co oznacza skrót WSK??:D aaa i ze 2 junaki,te to mi duuużo zdrowia i sił odebrały.Pozdrawiam

[ Dopisane: 14-02-2006, 15:10 ]

P.S Będzie zlot w Radomsku Werner party ,termin nie ustalony ale dam cynk jak tylko będe wiedział.Z Kalisza to nie jest daleko

No spoko,jak bys cos znalazł do Pandemoni to daj mi znac ale na maila żebysmy nie robili syfu oczesciach na forum o zlotach :lol: mój mail to [email protected] . :mrgreen: Aha, aco do skrótu WSK to dla mnie zanczy on Wytwórnia Sprzętu Komunikacyjnego...a dla takich co to nie mają szacunku do polskiej histori motocyklowej to "wiejski sprzet kaskaderski" :twisted: nie wiem jak ty,ale ja szanuje WSK tak jak i komarki i inne i nie korzystam z takich skrótów :P Jak byś zobaczył mojego Kobuza to wąąąątpie żebyś powiedzial o nim "wiejski sprzęt kaskaderski" :roll:

No a co do tej imprezy w Radomsku to jak bedziesz cos wiedzial no to dawaj date na forum, bede wdzięczny :mrgreen: Aha i jak byś mógł to opisz troszke ten zlot :lol:

Pozdro :!: :)

Qucze i wyszło na to iz nie mam szacunku dla

polskiej histori motocyklowej

:lol: poprosze o pokute Twój kobuz na pewno jest Wyjątkowo Szybkim Kobuzem co też mialem na myśli :) A co do zlotu odbywa sie po raz 3 na ostanim było cos koło 150 motorkow .Udana impreza ,dobra organizacja ogólnie pisząc dobre klimaty polecam .W tym roku bede tam na pewno no chyba że cos nie przewidzianego sie wydarzy.Niestety po panniemani w garazu pozostało tylko.....wspomnienie.Pozdrawiam

[ Dopisane: 15-02-2006, 05:39 ]

P.S co do daty zlotu i miejsca dam cynk na forum

OBYWATELU!! OTO JEST POKUTA DLA CIEBIE-W NAJBLIŻSZY PIĄTEK IDZ DO KNAJPY I WYPIJ ILE WLEZIE ZA MOTOCYKLE I MOTOCYKLISTÓW :lol: :lol: :lol: Chyba sam skorzystam z takiej pokuty..hehe no to oby do piątku :(

Pozdro :) A co do kobuzika to nie to żebym sie chwalił ale zamieszcze w swojej galerii fotke, tak dla zainteresowanych :mrgreen:

Pozdro :P