Skocz do zawartości

MOTO GP cyrk juz sie kreci...

Gość dr.Big
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rossi będzie najlepszy, nieważne czy reszta stawki będzie miała dwu- czy czterosuwy. Ten koleś po prostu rządzi :) Znowu szykują się emocje, już się nie moge doczekać niedzieli :D

BTW> Ktoś z Was wybiera się w tym roku na GP Czech??

Witam!

W tym jak i w poprzednich latach do Brna wybiera sie ekipa ludzi z ,Gdanska Tczewa i Malborka, daj cyne i sie złapiemy i mozna pogadac i dogadac sie co do połaczenia sił!

Co jakis czas jezdzimy tez Do Borsak na lotnisko tak jak było to w ubiegły weekend! moze tam bywasz kolo? Pozdrowka ! lap kontakt z nami jak czcesz sie podłaczyc! NERA

hej!

Trzymajcie kciuki za zdrowie D. Katoh, przybiłem z nim piatke na torze w brnie po tym jak wyscig sie zakonczył, a my z kolesiami wskoczylismy na tor!! Przybijałem z innymi, miedzy nimi znalazł sie rowniez MAX B., przez tydzien nie myłem ręki hi hi! Szkoda D. K. chyba nie zobacze go w tym roku w Brnie! Nera

Rossi niewiarygodnie jeżdzi,prawie wszystko wygrywa.Nie wiedziałem że z Katoh az tak żle.Rzadko się zdarza żeby nawet w cięzkim wypadku skończyło się na czymś więcej niż na lekkich badż cięższych złamaniach ale nie zagrażających życiu.

Niestety chyba znowu będzie nudnawy sezon (chociaż i tak nie nudniejszy, niż 2002).

Sytuacja robii się taka jak w formule 1, gdzie schumi niepodzielnie panuje.

No tak zle to nie jest...przynajmniej teraz po trzech rundach Formuly 1.W nastepnym w Imoli ma "wystapic" w premierze nowy Ferrari, to moze Schumacher zacznie wygrywac.

Ja jednak stawiam dalej na Raikkonena ktory juz nie raz pokazal schumiemu gdzie jego miejsce.

A w Moto GP sytuacja moze sie diametralnie zmienic: jest jeszcze Biaggi, Capirossi, Barros niestety nie zostal przy Hondzie(raczej nie ma szans) ,Hayden...

Uwazam ze moga wygrywac jezdzcy Hondy i Ducati, reszta bedzie odwiedzala podium raczej rzadko .

Bo np.Kawasaki nie ma raczej szans??? :lol: :)