gixer Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witam wszystkich !!Czy ktos sie orientuje ile by kosztowala przesylka kasku z niemiec.Chce kupic na ebay i nie wiem czy bedzie mi sie to oplacalo i czy bedzie to bezpieczne.Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 okolo 16-18 euroAle niemiec bedzie chcial azebys przelal kase mu na konto.Przelew na zagraniczne konto to koszt okolo 50zl bodajze jak sie niemyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Witaj :buttrock: Najszybciej dowiesz się zadając sprzedającemu na ebayu pytanie.W przybliżeniu będzie to koszt w granicy 15 - 20 Euro.dla przykładu podam Ci, że za przesyłkę ubezpieczoną kanapy do moto z niemiec sprzedający doliczył 22 EuroMusisz wziąć jeszcze pod uwagę koszty związane z przelewem pieniędzy za granicę.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Koszt przesyłki z Deutschlandu do Polen wynosi zazwyczaj 18 EUR, koszt przelewu zagranicznego to różnie ... a Raiffeisenie 30 PLN, chyba jeden z tańszych banków w tym zakresie. Można sprawdzić też w innych bankach lubiących obrót zagraniczny: Deutsche, BRE, Citi. Może jest nawet taniej, nie wiem.pozdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 ok dzieki za podpowiedzi :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi