Marlew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No to dosyć wykorzystywania kolegów - zakładamy własny temat :)Jak już Pablo napisał - stare miejsce było dobre a ponieważ nie korzystaliśmy i tak ze śniadań to mamy możliwość przenieść się do apartamentów http://www.casa-brava.com/en/index.php - cena za osobę w apartamencie 2 sypialniowym (czyli dla 4 osóB) w szczycie sezonu wyniesie 16 euro czyli koło 60 pln a i standard niezły... i kelner w barze maryche załatwi... i dziewczyny za barem miłe... i ceny przyzwoite... i wszędzie blisko: na myjnię 8) , i na aquapark ;) Ale faktycznie jak będą chętni to trzeba dzielić grupę bo więcej niż 4-5 motocykli ciężko upilnować a i pod względem szybkości GS500 nie da rady utrzymać w trasie 160-200... ale w ten sposób najszybsza grupa będzie rezerwować noclegi po drodze i czekać na resztę... żeby spędzić miły i kulturalny wieczór we wspólnym towarzystwie :twisted: :P 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Sniadania odpadaja bo i tak zapóźno wstajemy - zreszta przyjemniej od rana wskoczyc na maszyne i podjechac do knajpki na sniadanko : szopska +omlet + ayran + wodka mietowa ze spritem Ja pogadam jeszcze z paroma kumplami - i zanosi sie ze bedzie duza ekipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 ... i zanosi sie ze bedzie duza ekipa :) Jak opowiadałeś to o czym własnie myślę to cała męska populacja Wrześni może z nami pojechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Opowiadalem a jak i fotki pokazywałem - ale tylko wybranym - ;) i zanosi sie na to ze z Wrzesni do Bługari wybierze sie 2 bikerów :) No i jeszcze małe wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek69 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ekskujz mi, jaki przewidujecie termin tej podrozy?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Ekskujz mi' date=' jaki przewidujecie termin tej podrozy?pozdr[/quote'] Pewnie szczyt sezonu czyli I połowe sierpnia żeby się załapać na święto 15 sierpnia ( w sumie 18 dni wolnego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 sieme Oswieccie mnie Na 18 dni imprezowania i nie zalowania sobie niczego 3500 tys starczy tak ??? (z bajura oczwywiscie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 sieme Oswieccie mnie Na 18 dni imprezowania i nie zalowania sobie niczego 3500 tys starczy tak ??? (z bajura oczwywiscie ) w zeszłym roku poszło nam po ok. 4000-4500 ale teraz po pierwsze spadł kurs euro a lewa są związane na stałe z euro a poza tym to była opcja full wypas z najlepszymi knajpami i drinkami + co drugi dzień skutery wodne :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ja jak powiedzialem sie pisze tylko oczywiscie czym taniej wyjdzie tym lepiej bo jeszcze jedziemy na weekendzik majowy przedbiegi male zrobic :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Ja jak powiedzialem sie pisze tylko oczywiscie czym taniej wyjdzie tym lepiej bo jeszcze jedziemy na weekendzik majowy przedbiegi male zrobic :twisted: Sprawdzalismy wczoraj z Pablem inne miejsca i wyszło że możemy spokojnie nocleg na miejscu w szczycie sezonu za mniej więcej 50 pln mieć/głowe (pokój 2-os z TV i łazienka w hotelu z basenem) więc tydzien na miejscu to 350 noclegi + trzeba założyć sniadanie 5, obiad 5 i kolacja 10 lewa czyli bez alkoholu 20 lewa czyli mniej niż 40 pln/dzien x 7 = 280, paliwo to 4500 km i min 1000 pln + noclegi po drodze jakies 300 pln razem daje nam 2000 pln na tzw bazę :):):) i teraz dochodzi:- drinki 6lewa za 2 (12 pln)- piwo 1 lewa w knajpie (2 pln)- wino od 3 do 10 lewa (ale to za 3 tez jest niezłe czyli 6 pln)- skutery wodne niestety jakies 40 lewa za 10 minut ale warto...- trawa 50 lewa za paczkę dla 3 osób na tydzien (100 pln) :lol: -lezak + parasol 12 lewa za dzien (24 pln) I teraz wszyscy mogą obliczyć co i w jakiej ilości muszą dodać do BAZY pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Niestety ale wiele spraw wpłyneło na to ze musimy w miare precyzyjnie ustalic termin wyjazdu- bo musze zarezerwowac urlop - dodatkowo w gre wchodzi tylko okres od soboty 15 lipca do konca lipca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mi tam rybkaaaa więc po prostu zamiast 18 dni bedzie 15 i już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ustawmy termin na poczatek 28lipca tj pistek ... co wy na to pablo okres w lipcu jest dodatkowym terminem ?? czy jedynym?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Mario- niestety termin lipcowy który podałem jest jak na dzień dzisiejszy jedynym terminem który mi pasuje - moze cos sie zmieni ale jak narazie bede wolny tylko w okresie od 14 lipca. Mozna by wyjechac tak jak ostatnio w piatek po pracy - do wieczora dojechac na słowacje w sobote nocleg w Rumuni w niedziele juz w Bługarii tam gdzie rok temu a w poniedzialek okolo godz 12 jestesmy juz w słonecznym brzegu - gdzie zostajemy powiedzmy tydzien i znowu 3 dni na pworót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ....Mozna by wyjechac tak jak ostatnio w piatek po pracy - do wieczora dojechac na słowacje w sobote nocleg w Rumuni w niedziele juz w Bługarii tam gdzie rok temu a w poniedzialek okolo godz 12 jestesmy juz w słonecznym brzegu - gdzie zostajemy powiedzmy tydzien i znowu 3 dni na pworót No way!!! Tym razem musicie się zgodzić na odrobinę zwiedzania i jeden nocleg więcej w Rumunii... Trasę fogaraską sobie darujemy bo już wiemy że to nie droga na maszyny szosowe ale Sighisoare, Brasov i Sinaie zaliczamy koniecznie więc na miejsce zjezdzamy we wtorek... tam tydzien z jakimis wycieczkami po okolicach (i tu pytanie czy bierzemy kaski zapasowe dla ehmmmm autostopowiczek :( - czy autostopowiczki bez kasku tylko po Sł. Brzegu)i w ten sposób w następny wtorek wyjazd i w sobote meldujemy się w domach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi