grasser Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 niedojzalem tu zbytwielu takich a z checia nawiaze kontakt. jesli sa tu takowi niech sie pochwala z kad i czym jezdza :> jestem z Jasła i odniedawna zaliczam sie do obu grup :> chwilowo studia w krakowie. WFM 125 '65 i Ural M63. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothcrust Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Kraków, posiadacz Dniepra, ale żeby ruskofil? Ruskophilia.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 12 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 tyle ?? to moze chociaz z malopolski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunia Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja jestem z Twoich rodzinnych stron, ale nie jestem rusofilem ani posiadaczem weterana, choć może się to kiedyś zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 z tego co widze jest troche ludzi z naszych okolic ale nawet jak kwalifikuja sie jako posiadacze sowietow to ignoruja ten temat ... pasqdy jedne :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 :) widze ze napisales o tym..:) pewnie, nie ma co! !LACZMY SIE! Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 witam nie jestem rusofilem ale można powiedzieć że weterana mam nawet 2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 wild to o pasqdach to wiesz o kim :> bunia bunia a jakze na weterana namawiam bo to piekna rzecz, a na trasie mozliwe zesmy sie nawet widzieli jadac w przeciwnych kierukach bo przez frysztak i okolice ostatnimi czasy jezdzilem przynajmneij raz w tygodniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 bu i sie nie chca laczyc :D Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 no nie ? odludki jakies ? motocyklisci z podkarpacia jacys aspoleczni sa czy ki czort ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 nie lubia nas ?:D Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam no nie jestem rusofilem ani posiadaczem weterana choc mialem przyjemnosc jezdzić wieloma ale ....zgłaszam sie ...obecny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 ja też sie zgłaszam, jestem szcześliwym posiadaczem emy i irbita :P Daniel z Lubaczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 RAFAL no wlasnie widze ze powinienem uogolnic temat troszke :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No ja myśle :twisted: czy to ważne kto czym jezdzi?Kiedyś musimy sie zkrzyknąc na jakieś małe piwo co wy na to? Uogólniam i proponuje hasło :) Motocyklisci podkarpacia łączcie sie :P [ Dopisane: 29-01-2006, 09:18 ]p.s Bez względu na posiadany motocykl rzecz jasna :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi