Zachari Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Oooo - CBX z Krakowa :mrgreen: Nie myslisz moze nad sprzedaza ? :)PS: Poniewaz jestes z KRK to polecamhttp://www.grupa-poludnie.info/index.php Nie, tak jak napisałem niedawno nabyłem tak więc muszę się wyjeździć na niej. A tak na marginesie to mam w Czchowie dziadków to chyba całkiem niedaleko Ciebie, pozdrawiamP.S W mojej galerii osobistej mam 3 zdjęcia tego CBX'a Cytuj Ogrody Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voodoo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 hehe i cala koncepcja sie zmienila :Pbedzie shadow:) i z tego powodu sie bardzo ciesze dobrze jednak ze sie wstrzymalem:) shadowek 600 rocznik 91 serwisowany itd byle do wiosny jeszcze tydzien gora 2 i jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon7112 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Czy ktoś jaszcze lata takim sprzętem :icon_question: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi