Doozer Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Znalazłem na allegro ciekawą ofertę http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=79444047 no za taką cenę to myśle że warto te spodnie kupic.Ile takie by w sklepie kosztowały?Pewnie z 2 razy tyle musiałbym za nie dać.Chyba sie skusze na niebieskie :buttrock: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ten model akurat jest taki tani wszędzie. Zobacz, że inne modele firmy Fly kosztują już ponad 300złJak kupisz to daj znać czy warto, bo tez sie zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja kupiłem te spodnie tydzień temu. Jeżdzilem w nich na razie tylko raz. Do plusów należ wedłóg mnie zaliczyć: -staranne i dokładne wykonanie -ciekawą stylistykę-dobra materiały Minusem ich jest natomiast to, że są cienkie (szczególnie po bokach gdzie ida te białe pasy) i to, że nie posiadają żadnych wbudowanch gumowych elementów spełniających rolę ochronna. Podsumowójąc uważam, że za ta cenę jest to bardzo udany zakup i szczerze je polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi